Δηλώσεις Αντωνιάδη και Κωνσταντινίδη μετά τον πρώτο γύρο των μπαράζ ανόδου

Αποστολή στη Νέα Πέραμο: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Η συγκομιδή των τριών βαθμών δεν μπορούσε να αφήσει κανέναν ικανοποιημένο στην Ορεστιάδα με τον προπονητή Νίκο Αντωνιάδη να εκφράζει παράπονα για τη διαιτησία της κυριακάτικης αναμέτρησης με την ΜΕΝΤ, αλλά να δίνει και το σύνθημα για τη συνέχεια.

 

«Σήμερα ξεκινήσαμε καλά, πηγαίναμε πόντο, πόντο στο πρώτο σετ, όμως στο τέλος κάναμε κάποια λάθη που εκμεταλλεύτηκε η ΜΕΝΤ και έκανε το 1-0. Στο δεύτερο δεν μπήκαμε καθόλου, δεν μας βγήκε τίποτα ούτε στην επίθεση και το χάσαμε εύκολα. Στο τρίτο που πήγαμε να ανακατέψουμε λίγο την τράπουλα, πήγαμε να βρούμε κάποιες λύσεις, προηγηθήκαμε 17-15. Εκεί γίνανε κάποια λάθη, ένα, δύο λάθος σφυρίγματα, βγήκαν οι δύο κόκκινες, έδωσε ο διαιτητής ένα φιλέ που ήταν ανύπαρκτο και ξέρετε πως όταν σε εκείνο το σημείο είσαι δύο πόντους πάνω και αλλάζει η ροή του αγώνα, χαλάει η ψυχολογία.

Κέρδισε δίκαια η ΜΕΝΤ, μπράβο της», είπε αρχικά ο τεχνικός της Ορεστιάδας για να σχολιάσει την συνέχεια των μπαράζ: «Έχουμε τρείς βαθμούς, πάμε τώρα στην έδρα μας θα βάλουμε τα δυνατά μας, ξέρουμε τις ομάδες και ο στόχος μας είναι το 3 στα 3». Ένας στόχος που εφόσον επιτευχθεί, θα σημαίνει και την άνοδο.

Από την πλευρά του ο λίμπερο της Ορεστιάδας Δημήτρης Κωνσταντινίδης στάθηκε στην ήττα της πρεμιέρας από την Αργυρούπολη: «Έχουμε μια συγκομιδή τριών βαθμών γιατί μας κόστισε η ήττα από την Αργυρούπολη κι ο τρόπος με τον οποίο ήρθε, αφού ήμασταν κοντά στη νίκη και ήρθαν τα πάνω κάτω στο τρίτο σετ. Η ΜΕΝΤ πλέον έχει το προβάδισμα, αλλά το 2ο τουρνουά είναι στην έδρα μας, δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμη κι όλες οι ομάδες διεκδικούν την άνοδο. Συγχαρητήρια στην ΜΕΝΤ, συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες και εμείς θα πάμε για το καλύτερο στο 2ο τουρνουά”.