LIVE ο τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης: Αστέρας Μαγικού – Κουτσό

Μεταδίδουν από το Skoda Xanthi Arena οι Νεκτάριος Αμποβιανίδης και Δημήτρης Καλτέκης

–  Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS τον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης ανάμεσα στον Αστέρα Μαγικού και τον Παύλο Μελά Κουτσού, που διεξάγεται στο Skoda Xanthi Arena και με τον οποίο πέφτει η αυλαία στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ξάνθης. Οι Νεκτάριος Αμποβιανίδης και Δημήτρης Kαλτέκης βρίσκονται στο γήπεδο και μεταδίδουν…

Καλησπέρα. Το ThrakiSportS όπως έκανε και με τους τελικούς των κυπέλλων της ΕΠΣ Έβρου και ΕΠΣ Θράκης, βρίσκεται και στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης που διεξάγεται είναι αλήθεια πιο αργά από κάθε άλλη χρονιά, καθώς είχε ξεκαθαρίσει ότι φέτος δεν θα συμμετείχε ο κυπελλούχος στο Κύπελλο Ερασιτεχνών και άρα δεν υπήρχε λόγος να έχει ολοκληρωθεί μέσα στον Μάρτιο. Έτσι διοργανώνεται μια τοπική γιορτή που αποτελεί και… πολιτική πασαρέλα, όπως όλοι αντιλαμβάνονται.

Ωρα 17:05  Μόνο η κερκίδα των επισήμων άνοιξε στο Skoda Xanthi Arena και ήδη μέσα αλλά και έξω από το γήπεδο υπάρχει μεγάλη κινητικότητα. Θα αντιληφθείτε τι εννοούμε πιο αργά, μέσα από το φωτορεπορτάζ που θα ακολουθήσει.

Ωρα 17:10  Πολυνίκης του θεσμού ο Ορφέας Ξάνθης με εννέα κατακτήσεις, ενώ μια φορά ο νικητής κατέκτησε και το Κύπελλο Ερασιτεχνών. Ο λόγος για την μεγάλη Ασπίδα του ’92.

Ωρα 17:14 Περσινός νικητής ο Παύλος Μελάς Κουτσού, που επιθυμεί να κάνει το ριπίτ, αλλά ο Αστέρας Μαγικού που διεκδικεί το πρώτο του τρόπαιο δεν αναμένεται να αποτελέσει εύκολη λεία.

Ωρα 17:17 Πάμε στις συνθέσεις των δύο ομάδων

Αστέρας Μαγικού: Ηλιάσκος, Μωυσίδης, Ζαμπάς, Κουτσομιχάλης, Τσουβαλίδης, Κουμουλίδης, Αργυρίου, Ζάρας, Κάτσης, Μελισσόπουλος, Ξαντινίδης

Παύλος Μελάς Κουτσού: Αναστασιάδης, Θεοδώρου,Μπάτζιος, Παράσχου, Νεανίδης, Αρκούδας, Καντζιλίδης, Ευφροσινίδης, Παπαστεφάνου, Τσαριτσάκης, Μαυροματίδης

Ωρα 17:35  Η προγραμματισμένη ώρα έναρξης έχει περάσει αλλά το ματς δεν έχει αρχίσει. Σε εξέλιξη τελετουργικά κλπ ενώ συνεχίζεται και η προσέλευση του κόσμου

Ωρα 17:50  Σε λίγο θα ξεκινήσει το παιχνίδι, πάμε για έναρξη στις έξι το απόγευμα τελικά

Ωρα 18:00 Καθυστερημένη έναρξη στον τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης ανάμεσα σε Αστέρα Μαγικού και Παύλο Μελά Κουτσού λόγω και των καθιερωμένων τελετουργικών.

1′  Εναρξη του αγώνα

15′ Χωρίς γκολ μέχρι στιγμής στο παιχνίδι

19′ Γκολ για τον Αστέρα Μαγικού. Στο 19′ ο Ξαντινίδης με πλασέ μέσα από την περιοχή ανοίγει το σκορ και βάζει μπροστά την ομάδα του απέναντι στον Παύλο Μελά Κουτσού. Αστέρας Μαγικού – Πάυλος Μελάς Κουτσού 1-0.

37′ Γκολ για τον Παύλο Μελά Κουτσού. Στο 37΄ο Μαυροματίδης με πλασέ μέσα από την περιοχή έπειτα από εξαιρετική αντεπίθεση ισοφαρίζει στον τελικό.  Αστέρας Μαγικού – Παύλος Μελάς Κουτσού 1-1

45′ Ημίχρονο στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης. Αστέρας Μαγικού – Παύλος Μελάς Κουτσού 1-1

46′ Εναρξη του δευτέρου ημιχρόνου

60′  Συμπληρώθηκε το πρώτο τέταρτο και το ισόπαλο αποτέλεσμα παραμένει

75′  Ένα τέταρτο πριν το τέλος, στο 1-1 ο τελικός. Αν λήξει έτσι, πάμε σε παράταση.

90′  Τέλος του αγώνα και παράταση. Θα παίξουμε άλλα 30 λεπτά για να αναδειχθεί ο φετινός κυπελλούχος. Τελικό αποτέλεσμα: Αστέρας Μαγικού – Παύλος Μελάς Κουτσού 1-1

95′  Γκολ για τον Παύλο Μελά Κουτσού. Σκόρερ ο Τσαριτσάκης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που δόθηκε με την έναρξη σχεδόν της παράτασης. Εχει όμως 25 λεπτά ακόμα. Αστέρας Μαγικού – Παύλος Μελάς Κουτσού 1-2.

104′ Γκολ για τον Αστέρα Μαγικού. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης ο Ξαντινίδης και πάλι με κεφαλιά φέρνει το ματς στα ίσια, ενώ απομένει ουσιαστικά ένα τέταρτο για το τέλος. Αστέρας Μαγικού – Παύλος Μελάς Κουτσού 2-2

120′  Τέλος και της παράτασης. Ούτε και μετά τα τριάντα λεπτά του εξτρά χρόνου αναδείχθηκε νικητής. Ο κυπελλούχος θα κριθεί στα πέναλτι. Τελικό αποτέλεσμα και της παράτασης: Αστέρας Μαγικού – Παύλος Μελάς Κουτσού 2-2

Η ώρα είναι 20:30, έχει αρχίσει να νυχτώνει και οι παίκτες έχουν συγκεντρωθεί στην σέντρα. Πάμε για τις εκτελέσεις, πρώτο το Κουτσό ξεκινά.

1ο πέναλτι για το Κουτσό: Εκτελεί ο Ευφροσυνίδης, αποκρούει ο Ηλιάσκος. Χαμένο πέναλτι για το Κουτσό.

1ο πέναλτι για το Μαγικό: Εκτελεί ο Τσιτάκ και σκοράρει. 1-0 για τον Αστέρα

2ο πέναλτι για το Κουτσό: Εκτελεί ο Κούτρας και σκοράρει. 1-1 για τον Παύλο Μελά αλλά έχει χάσει πέναλτι

2ο πέναλτι για το Μαγικό: Εκτελεί ο Κουτσομιχάλης και στέλνει την μπάλα στο δοκάρι. Παραμένει το 1-1, στα ίσια οι δυο ομάδες.

3ο πέναλτι για το Κουτσό: Εκτελεί ο Καντζιλίδης και σκοράρει.  2-1 για τον Παύλο Μελά.

3ο πέναλτι για το Μαγικό: Εκτελεί ο Αργυρίου και σκοράρει. 2-2 το σκορ μετά από τρεις εκτελέσεις.

4o πέναλτι για το Κουτσό. Εκτελεί ο Παπαστεφάνου και σκοράρει. 3-2 για τον Παύλο Μελά.

4ο πέναλτι για το Μαγικό. Εκτελεί ο Κατσής, αποκρούει ο Αναστασιάδης. Παραμένει το σκορ στο 3-2, κοντά στην κατάκτηση το Κουτσό.

5ο πέναλτι για το Κουτσό. Αν ευστοχήσει ο Μαυροματίδης, ο τελικός τελειώνει. Γκοοοοολ. 4-2 για τον Παύλο Μελά που κατακτά στην διαδικασία των πέναλτι το κύπελλο και αναδεικνύεται κυπελλούχος της ΕΠΣ Ξάνθης για δεύτερη σερί χρονιά.

Κυπελλούχος ΕΠΣ Ξάνθης ο Παύλος Μελάς Κουτσού μετά από ένα συγκλονιστικό τρίωρης διάρκειας παιχνίδι. Αστέρας Μαγικού – Παύλος Μελάς Κουτσού 1-1 στην κανονική διάρκεια του αγώνα, 2-2 στην παράταση, 4-2 στην διαδικασία των πέναλτι.