Γ’ Εθνική: Οσα έγιναν στον αγώνα Διγενής Λακκώματος – Έβρος Σουφλίου

Ανταπόκριση από Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Την ολική ανατροπή έκανε ο Διγενής Λακκώματος απέναντι σον Εβρο Σουφλίου 4-2 με σόου του έμπειρου Γιάννη  Παπαποστόλου! Παρότι η ομάδα της Χαλκιδικής έχανε 0-2 από τους Θρακιώτες, έφτασε σε μεγάλη ανατροπή κάνοντας άλμα σωτηρίας, με χατ τρικ του πρώτου σκόρερ του 1ου ομίλου και δεύτερο “κανόνι” σε ολη την Γ΄ Εθνική  με 20 γκολ! Ο Εβρος παραμένει 2 πόντους πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Θα μπορούσε να ειπωθεί ότι επρόκειτο για αυτοκτονία του Εβρου που κατάφερε να χάσει  από τον ανταγωνιστή του Διγενή. Η ομάδα της Χαλκιδικής βρέθηκε στα… σχοινιά, αφού έχανε στο 24΄ 0-2, αλλά με κάποιες αλλαγές του Κοσμίν Μπαρκαουάν, με ψυχραιμία και ισχυρό χαρακτήρα έφτασε στην ολική επαναφορά.

Στο 12΄ ο Καμπιώτης με μακρινή λόμπα αιφνιδίασε τον Γκουτζελά για το 0-1, ενώ στο 24΄ ο προωθημένος και αφύλακτος Μπάτζιος με κεφαλιά έκανε το 0-2 για τους Θρακιώτες μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Στη συνέχεια, η ομάδα του Κοσμίν Μπαρκαουάν συνήλθε και αντέδρασε θετικά σε ένα κρίσιμο τρίλεπτο, ισοφαρίζοντας πριν «βγει» το πρώτο μέρος. Στο 43΄ ο Παπαποστόλου με γυριστή κεφαλιά σε σέντρα του Στασινόπουλου μείωσε σε 1-2, ενώ στο 45΄ ο Δραγανίδης με «κεραυνό» ισοφάρισε σε 2-2.

Στο 63΄ ήρθε η ανατροπή, με ενα σπάνιο εντυπωσιακό και ασύλληπτο ανάποδο ψαλίδι του Γιάννη Παπαποστόλου, σε σέντρα του Μιχάλη, για να διαμορφωθεί στο 83΄ το τελικό 4-2, με πλασέ του Παπαποστόλου μέσα σε αποθέωση, μετά από ασίστ του Ορφανού και ολοκληρώνοντας το χατ τρικ του.

Διαιτητής ο Κοεμτζίδης απο την Πιερία με βοηθούς τους Κύφο και Θεοδώρου, σε ενα πολυ δύσκολο παιχνίδι. Στην φωτό ο πρωταγωνιστής Παπαποστόλου από το μπλογκ του Διγενή.

ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ:(Κοσμίν Μπαρκαουάν) Γκουτζελάς, Λαμπερνάκης, Σπανός, Τσιώνας, Ορφανός, Γεωργιάδης, Βιτλής (36΄ Γκουγκουλιάς), Δραγανίδης, Στασινόπουλος (65΄ Κωστικίδης), Μιχάλης, Παπαποστόλου (85΄ Σαραγιώτης).
ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ:(Γιώργος Αραμπατζής) Σκόρτσεφ, Μπάμνιος, Μπάτζιος, Κατρανίτσας, Τσαπάνης, Τρίχας, Μεμέτ Εμρέ, Εφραιμίδης (76΄ Γκαϊταντζής), Λαζαρίδης (61΄ Βιόπουλος), Τορομανίδης, Καμπιώτης.