Αυλαία στον πρώτο γύρο των πλέι οφ της Football League

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Με τη διεξαγωγή της 7ης αγωνιστικής πέφτει σήμερα η «αυλαία» του πρώτου γύρου των πλέι οφ ανόδου της Β΄ εθνικής, από τα οποία θα αναδειχθεί και ο αντίπαλος της Ξάνθης στο μπαράζ για μια θέση στην Super League.

 

Η μάχη για τα τρία πρώτα εισιτήρια (τα δύο εκ των οποίων οδηγούν απευθείας στη Σούπερ Λίγκα) συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, με τέσσερις ομάδες να οδηγούν την κούρσα έχοντας πολύ μικρή διαφορά μεταξύ τους στην ειδική βαθμολογία του μίνι πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο σπουδαία παιχνίδια. Στην Κέρκυρα η τοπική ομάδα θα υποδεχθεί τον πολύ δυνατό Αιγινιακό (15:00), ενώ στην Θεσσαλονίκη ο Ηρακλής θα παίξει ίσως το τελευταίο του χαρτί για την άνοδο κόντρα στην πρωτοπόρο Νίκη Βόλου (18:00). Την ίδια ώρα (18:00), ο Ολυμπιακός Βόλου θα φιλοξενήσει τα Χανιά, ενώ στις 15:00 ο Ηρακλής Ψαχνών θα υποδεχθεί τον ιστορικό Φωστήρα.

Στη βαθμολογία μετά από 6 αγώνες: Νίκη Βόλου 13, Κέρκυρα 12, Ηρακλής Ψαχνών 12, Ολυμπιακός Βόλου 11, Αιγινιακός 9, Φωστήρας 8, Χανιά 7, Ηρακλής 6. Όλα τα παιχνίδια θα έχουν τηλεοπτική κάλυψη από τον OTE TV.