Όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη Τύπου μετά τον τρίτο τελικό Εθνικός-Ολυμπιακός

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του τρίτου τελικού και τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Εθνικού στην Αλεξανδρούπολη, με την οποία στέφθηκε πρωταθλήτρια η ομάδα του Πειραιά μίλησαν από πλευράς γηπεδούχων ο Ανδρέας Ανδρεάδης και ο προπονητής Σάκης Μουστακίδης. Για τους ερυθρόλευκους μίλησαν ο MVP των τελικών Κώστας Χριστοφιδέλης, όπως και ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Καζάζης.

Ο κεντρικός του Εθνικού Ανδρέας Ανδρεάδης δήλωσε: “Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Παλαίψαμε το παιχνίδι για δύο σετ, ενώ στο τρίτο καταρρεύσαμε. Να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του τίτλου. Όλα όσα πετύχαμε τη φετινή χρονιά ήταν πραγματικά άθλος. Αυτά που κρατάμε από τη φετινή σεζόν είναι η εκπληκτική παρουσία του κόσμου, η καλή πορεία στην Ευρώπη και η συμμετοχή στους τελικούς του πρωταθλήματος”.

Ο άσος του Ολυμπιακού Κώστας Χριστοφιδέλης είπε: “Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι. Ξεπεράσαμε τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε. Είναι μια φανταστική στιγμή για όλη την ομάδα. Είμαι διπλά χαρούμενος, που κατακτήσαμε το Πρωτάθλημα και για ότι βγήκα MVP των τελικών. Στόχος μου είναι να συνεχίσω και να προσφέρω στο βόλεϊ”. 

Ο προπονητής του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης τόνισε: “Συγχαρητήρια στους αθλητές μου, έκαναν μια τρομερή προσπάθεια εδώ και 9 μήνες. Τους κοντράραμε στα δύο πρώτα σετ, θεωρώ όμως ότι το Πρωτάθλημα χάθηκε στον Πειραιά. Ο κόσμος μας στήριξε σε όλη τη φετινή μας προσπάθεια. Ο Εθνικός έκανε μια πολύ καλή πορεία φέτος σε όλες τις διοργανώσεις. Το πρωτάθλημα ήταν πολύ δυνατό φέτος και ανταγωνιστικό. Κάναμε “κοιλιά” τον Φλεβάρη, είχαμε και τους τραυματισμούς μέσα στη σεζόν των Ανδρεάδη, Ράιτς, Παπάζογλου και Γραμματικάκη, οπότε ήταν δύσκολα για μας τα πράγματα. Αυτό που πέτυχε φέτος ο Εθνικός ήταν ένας πραγματικός άθλος. Συγχαρητήρια στον Άκη Σιδηρόπουλο, πρόσφερε πάρα πολλά αγωνιστικά στην ομάδα και ελπίζω να συνεχίσει να προσφέρει από κάποια άλλο πόστο στο άθλημα. Το πιο δύσκολο είναι ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν. Αυτή η ομάδα έκλεισε τον κύκλο της. Του χρόνου θα δούμε έναν νέο Εθνικό με καινούρια πρόσωπα”.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης επισήμανε: “Μέσα από τα προβλήματά μας τη φετινή σεζόν δέσαμε ακόμα περισσότερο σαν ομάδα. Πετύχαμε τους στόχους μας, κατακτώντας Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Προσεγγίσαμε καλά το σημερινό ματς, σημαντικό ρόλο έπαιξε επίσης το ότι εκμεταλλευτήκαμε το πλεονέκτημα της έδρας. Το Πρωτάθλημα είναι αφιερωμένο σε όλους τους παίκτες της ομάδας, όπως και σε όλους τους ανθρώπους της διοίκησης”.