Photos: Η περιοδεία στον Έβρο από τον (υποψήφιο ευρωβουλευτή) Θ. Ζαγοράκη

Γράφει η Βερόνικα Ευθυμίου

–  Το Νομό Έβρου επισκέφθηκε την Παρασκευή 2 Μαΐου 2014 ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας πριν δέκα χρόνια στο Euro της Πορτογαλίας και σήμερα υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Θοδωρής Ζαγοράκης.

 

Ο κ. Ζαγοράκης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. Έβρου Σταύρο Σταυράκογλου και τοπικά στελέχη του κόμματος, επισκέφθηκε το Τελωνείο Κήπων όπου συζήτησε με τελωνειακούς υπαλλήλους και αστυνομικούς.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε την Ορεστιάδα όπου περιόδευσε στο κέντρο της πόλης και συνομίλησε με κατοίκους της ακριτικής πόλης, παρόντος και του βουλευτή Αλέξανδρο Δερμεντζόπουλου.

Κατόπιν μετέβη στο Διδυμότειχο και συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου κ. Δαμασκηνό και τον Δήμαρχο της πόλης Παρασκευά Πατσουρίδη, ενώ περιόδευσε στο κέντρο του Διδυμοτείχου. 

Τελευταίος σταθμός του Θοδωρή Ζαγοράκη η Αλεξανδρούπολη όπου συναντήθηκε και συζήτησε με τοπικούς παράγοντες και νέους, ενώ βρέθηκε κοντά του και το μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου Χρήστος Καραβασίλης, που τυγχάνει και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Δείτε φωτογραφίες από την περιοδεία του πρώην αρχηγού της Εθνικής στον Έβρο…