Photos: H επίσκεψη του προέδρου Παραολυμπιακής Επιτροπής στην Κομοτηνή

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Στην Κομοτηνή βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Φουντουλάκης.

 

Ο κ. Φουντουλάκης βρέθηκε στην Ανατολική Μακεδονία την Παρασκευή για την Μαθητιάδα και με την ευκαιρία, επισκέφθηκε την Ροδόπη για να διαπιστώσει από κοντά όσα καλά πράτει στην περιοχή ο κομοτηναίος πολυβραβευμένος παραολυμπιονίκης Άλεξ Ταξιλδάρης.

Έτσι, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις και το Κέντρο Εκπαίδευσης Αυτόνομης Διαβίωσης Α.με.Α. του Συλλόγου Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα και Φίλων Ροδόπης «ΠΕΡΠΑΤΩ», όπου έσπευσαν να τον συναντήσουν μέλη του Συλλόγου (ανάμεσά τους ο Άλεξ Ταξιλδάρης αλλά και ο μοναδικός εκπρόσωπος της χώρας μας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες Μάκης Καλαράς) καθώς και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης, όπως ο Τάκης Χαρίτος και ο Σταμάτης Σακελλίων.

Παράλληλα, ο κ. Φουντουλάκης μίλησε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ενώ αποκάλυψε ότι είχε την πρόθεση αμέσως μετά να πάει στην Αλεξανδρούπολη και να παρακολουθήσει από κοντά τον τρίτο τελικό της Volley League ανάμεσα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Δείτε φωτογραφίες από την παρουσία του κ. Φουντουλάκη στον “Περπατώ”….