Οι δηλώσεις προπονητή και αρχηγού του ΑΟΟ μετά την ήττα από την Αργυρούπολη

Αποστολή στη Νέα Πέραμο: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Η απογοήτευση ήταν κάτι παραπάνω από έκδηλη στο στρατόπεδο της Ορεστιάδας που αλλιώς τα υπολόγιζαν κι αλλιώς ήρθαν τα πράγματα στην πρεμιέρα του πρώτου ειδικού τουρνουά ανόδου.

 

Όπως είναι γνωστό, το απόγευμα της Παρασκευής ο ΑΟΟ ηττήθηκε με 3-1 από την Αργυρούπολη και πλέον είναι επιτακτικές οι νίκες επί του (επίσης χωρίς βαθμό) Κολεγίου το απόγευμα του Σαββάτου αλλά και της ΜΕΝΤ (που ξεκίνησε με το δεξί την Κυριακή), ώστε να ανέβει με προοπτικές στο δεύτερο τουρνουά που θα φιλοξενηθεί στην Ορεστιάδα.

«Κάναμε πολλά λάθη και μας κόστισαν την ήττα. Σίγουρα το 3ο σετ ήταν κομβικό, αφού αν το παίρναμε θα ήταν διαφορετικά τα δεδομένα, αλλά το πήρε η Αργυρούπολη και δίκαια μας κέρδισε. Εμείς ήμασταν σφιγμένοι, δεν μπορέσαμε να τους σταματήσουμε στο μπλοκ, ενώ κάναμε λάθη, χάσαμε σερβίς και γενικά δεν βρεθήκαμε στη μέρα μας», είπε αρχικά ο Νίκος Αντωνιάδης με τον τεχνικό της Ορεστιάδας να συμπληρώνει:

«Ήμασταν σε καλή κατάσταση, περιμέναμε ότι θα ξεκινούσαμε με νίκη και σίγουρα ήταν μια δυσάρεστη έκπληξη το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Δεν τελείωσε τίποτα βέβαια αφού έχουν απομείνει πέντε παιχνίδια, αλλά αύριο κόντρα στο Κολλέγιο πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε το τρίποντο».

Απογοητευμένος εμφανίστηκε κι ο αρχηγός του ΑΟΟ Στέλιος Κεμανετζής, ο οποίος όμως δήλωσε σίγουρος ότι η ομάδα του θα κερδίσει την άνοδο.  «Δεν ξέρω που οφείλονται τα λάθη και η μέτρια εμφάνιση. Η κούραση από το ταξίδι, η προσαρμογή στο γήπεδο, το άγχος, όλα παίζουν ρόλο…», είπε αρχικά προσπαθώντας να εξηγήσει την ήττα της ομάδας του.

Ενώ όσον αφορά τη συνέχεια συμπλήρωσε: «Σίγουρα δεν παίξαμε καλά, αλλά εκτιμώ ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Αποδείχθηκε ότι σε μια συγκεκριμένη περιστροφή είχαμε πρόβλημα. Κολλήσαμε σε ένα κρίσιμο σημείο και σε συνδυασμό με τα πολλά λάθη δεν θέλει και πολύ για να χάσεις ένα ματς. Πάντα η πρεμιέρα κρύψει εκπλήξεις και για μας ήταν μια δυσάρεστη το σημερινό., Ωστόσο έχει πέντε παιχνίδια ακόμη κι επαναλαμβάνω ότι η αίσθηση μου είναι ότι θα τα καταφέρουμε».

Βέβαια, τίποτα δεν έχει κριθεί. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πέρυσι, στα αντίστοιχα τουρνουά ανόδου, ο ΑΟΟ είχε ξεκινήσει με νίκη επί της ΑΕΚ στην Αθήνα, αλλά τελικά την άνοδο την πήραν οι κιτρινόμαυροι ενώ έμειναν εκτός οι πράσινοι…