Κουταλιανός: Νίκη επί του Αρη να κλείσουμε τη σεζόν πετυχημένα

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Ο προπονητής του Κολοσσού Ρόδου Μιχάλης Κουταλιανός, ο οποίος σπούδασε στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και έκανε τα πρώτα του προπονητικά βήματα στην Α.Ε. Κομοτηνής και τον ΓΑΣ Κομοτηνής, μίλησε στη σελίδα του ΕΣΑΚΕ, για το τέλος της αγωνιστικής περιόδου του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1 ανδρών, που τον βρήκε για πρώτη χρονιά στον πάγκο της ομάδας της Ρόδου.

«Ομάδα πολύ καλά δουλεμένη», χαρακτήρισε τον Άρη, ο προπονητής του Κολοσσού, Μιχάλης Κουταλιανός ενόψει της αναμέτρησης στο «Βενετόκλειο». Ο προπονητής της ομάδας της Ρόδου, επεσήμανε για τον αγώνα με τους κίτρινους μιλώντας στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ: «Φτάνει στο τέλος της μια πολύ δύσκολη και περίεργη σεζόν για την ομάδα μας, με τον τελευταίο μας αγώνα εναντίον μιας πολύ δουλεμένης ομάδας που έχει πάρα πολύ καλά αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό. Εμείς από τη μεριά μας θα προσπαθήσουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που τον καλούμε για τελευταία φορά φέτος στο γήπεδο και θέλουμε τη νίκη για να κλείσουμε θετικά τη σεζόν».

Θυμίζουμε ο Μιχάλης Κουταλιανός, ανέλαβε τα ηνία της ομάδας της Ρόδου, από τη στιγμή που ο Δημήτρης Πρίφτης μετακόμισε στην Αθήνα για να μπει στο τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού και βοήθησε τα μέγιστα τον Κολοσσό με την καθοδήγησή του, ώστε να αποφύγει τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας αρκετές αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος. Ο Κουταλιανός είναι ένας ακόμα προπονητής που ξεκίνησε από την Ροδόπη και τα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και η πορεία του προβλέπεται συνεχώς ανοδική, όπως αυτή των Κουλουριώτη, Κουτσουκέρα και Φωτεινάκη.