Φιλική ήττα – καμπανάκι της Ξάνθης από την Δόξα Δράμας

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Καμπανάκι για την Ξάνθη αποτελεί το αποτέλεσμα στο φιλικό που έδωσε η Ξάνθη με την Δόξα Δράμας το απόγευμα. Η ομάδα του Νίκου Κεχαγιά αντιμετώπισε την γειτονική ομάδα, που μέχρι την τελευταία στιγμή δεν ξέραμε αν θα κατέβει να αγωνιστεί, αλλά ηττήθηκε και προβλημάτισε.

Αν αναλογιστεί κανείς ότι η Ξάνθη θα κληθεί να αντιμετωπίσει μια ομάδα θεωρητικά καλύτερη της Δόξας, αφού για να μετέχει στα πλέι οφ της Football League σημαίνει ότι τερμάτισε πιο ψηλά στην βαθμολογία, γίνεται αντιληπτό ότι κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναιο το περιβόητο μπαράζ. Και ότι εκτός από προπονήσεις, εννοείται ότι χρειάζονται περισσότερα φιλικά.

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι Νίκος Κεχαγιάς χρησιμοποίησε και αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, προκειμένου να τσεκάρει την ετοιμότητα τους. Ωστόσο ακόμα και δεύτερη ομάδα να κατέβει, που δεν ισχύει κάτι τέτοιο στην περίπτωσή μας, δεν δικαιολογείται να χάνει έστω και σε φιλικό από ομάδες χαμηλότερης κατηγορίας.

Στα του αγώνα, οι γηπεδούχοι προηγήθηκε στο 37′ με τον Κάσσο, ενώ στο 74′ ο Έτοφ έκανε το 2-0. Ένα λεπτό αργότερα, ο Ιάσωνας Παπαδημητρίου, που προέρχεται από την ομάδα Κ20, μείωσε.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Δαύκος, Ρεβυθόπουλος, Στεργιαννός, Σιάμπος, Γελαδάρης, Κίκοφ, Κυριακίδης, Χιντασέλι, Κάσσος, Μοσχάκης, Διαμαντόπουλος. Έπαιξαν και οι: Περπερίδης, Μπουτζίκος, Στόικος, Βλασόπουλος, Περσίδης, Ετόφ, Κανετίδης, Παπαμιχαήλ, Κωνσταντίνου, Ασλανίδης, Μπάμπουρας, Χαραλαμπίδης.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Ζαρόπουλος, Μπέρτος, Μπαρέττα, Βάλλας, Τσαμούρης, Βασιλακάκης, Ντε Γκούζμαν, Σουάρεζ, Τριάδης, Μαρίν, Ράνο. Έπαιξαν και οι Κάλβο, Χοσέμι. Φλίσκας, Κυριακίδης, Ορφανίδης Λ., Πασχαλάκης, Παπαδιώτης, Παπαδημητρίου, Κολλαράς.