Μπλόκο στην μετάδοση από βιντεογουόλ του τρίτου τελικού στην Αλεξανδρούπολη

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Απορρίφθηκε το αίτημα για τοποθέτηση βίντεο γουόλ στην Αλεξανδρούπολη, ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν μαζικά οι φίλαθλοι που δεν θα καταφέρουν να εισέλθουν στο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” τον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος της Volley Leauge ανάμεσα σε Εθνικό και Ολυμπιακό. Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του ΤΑΑ Γιάννης Τζίμας, δεν βρέθηκε ειδική φόρμουλα με την συνδρομητική τηλεόραση, που μεταδίδει το παιχνίδι.

Ο κ. Τζίμας τονίζει πως ο κόσμος στηρίζει για μια ακόμη φορά την ομάδα, κάτι που αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση των αγώνων. Αναλυτικά τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός:

“Έφτασε η πιο μεγάλη ώρα του Εθνικού. Ο κόσμος τις Αλεξανδρούπολης ξέρει να στηρίζει ειδικά τέτοιες προσπάθειες. Αύριο θεωρώ πως θα υπάρχει ένα γήπεδο ντυμένο στα γαλανόλευκα. Τα παιδιά έχουν πίστη ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Η προπώληση των εισιτηρίων για τον τρίτο τελικό είναι άκρως ενθαρρυντική καθώς ήδη έχει πουληθεί πάνω από το 50% των εισιτηρίων.

Το αίτημα για το video wall τελικά απορρίφθηκε, κάτι που μας στενoχώρησε, αλλά προχωράμε παρακάτω. Θέλουμε ώθηση από τον κόσμο, ώστε να φτάσουμε σε μια μεγάλη νίκη, είναι κάτι που το θέλουν και οι ίδιοι οι παίκτες όσο τίποτα άλλο.Θέλουμε να παίξουμε και την Κυριακή, ώστε να την Πέμπτη να κατεβούμε όλο και περισσότεροι στην Αθήνα, για να διεκδικήσουμε τον τίτλο.

Από την προκήρυξη του πρωταθλήματος προβλέπεται μόνο για τον τελευταίο αγώνα οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων και από τις δύο ομάδες. Δε θα δοθούν εισιτήρια σε οργανωμένους φιλάθλους του Ολυμπιακό, λόγω του ότι η ζήτηση από τους φίλους της ομάδας μας είναι τεράστια, γι’ αυτό και δεν υπάρχει η δυνατότητα ώστε να προμηθευτούν εισιτήρια και οι φιλοξενούμενοι”.