Πανθρακικ-ΑΡΗΣ! Και για Κύργια κινούνται οι Κομοτηναίοι…

Ανταπόκριση από Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Μετά τους Τριανταφυλλάκο και Τσουμάνη ο Πανθρακικός εξετάζει και την περίπτωση του Μιχάλη Κύργια, o οποίος φέρεται να βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός του «Κλεάνθης Βικελίδης». Και άλλοι παίχτες του Άρη στο στόχαστρο του Μάντζιου.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής, όπως αναφέρει το pressaris, είναι από αυτούς που έχουν δικαίωμα προσφυγής, τονίζει ότι προτεραιότητα του αποτελεί ο Άρης, αλλά όπως συμβαίνει και με άλλους παίκτες θα περιμένει λίγο ακόμα, ώστε να δει τι γίνεται με τα διοικητικά των κίτρινων και σε ποια κατηγορία θα αγωνισθεί τελικά για να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις.

Ο κεντρικός αμυντικός έχει επιστρέψει στην Αθήνα για οικονομικούς λόγους και δεν συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας, με τις πληροφορίες από την Κομοτηνή να αναφέρουν ότι ο Άκης Μάντζιος έχει δώσει θετική εισήγηση για την απόκτησή του. Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες και θα εξαρτηθούν πολλά από το διάστημα που είναι διατεθειμένος ο Κύργιας να περιμένει μέχρι να υπάρξουν εξελίξεις στον Άρη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κύργιας είχε σκοράρει σε βάρος του Πανθρακικού, στον αγώνα του φετινού πρωταθλήματος. Δεν αποκλείεται μέσα στη βδομάδα να βγουν στην επιφάνεια και νέα ονόματα από την ομάδα του Αρη, αφού ο Ακης Μάντζιος είναι γνώστης του δυναμικού της ομάδας της Θεσσαλονίκης, λόγω του παρελθόντος του με τους “κίτρινους”.