Η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη βράβευσε τους συντελεστές της ανόδου της Ασπίδας!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Σε μία όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό χώρο του Le Chalet το απόγευμα της Παρασκευής, η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη βράβευσε την ομάδα καλαθοσφαίρισης της Ασπίδας για την άνοδο του ανδρικού τμήματος μπάσκετ στην Β’  Εθνική.

 

Από πλευράς ξανθιώτικης ΠΑΕ το παρών έδωσαν οι ποδοσφαιριστές, το προπονητικό επιτελείο και η διοίκηση που διά μέσου του Προέδρου της Άρη Πιαλόγλου βράβευσε τους μπασκετμπολίστες, το προπονητικό επιτελείο και την διοίκηση της Ασπίδας Ξάνθης για την 3η διαδοχική άνοδο που έφερε την ομάδα στην Β’ Εθνική.

Η τιμητική πλακέτα έγραφε: “Στους Μάγκες της ομάδας της μπάσκετ της Ασπίδας Ξάνθης που ανέβασαν την ομάδα στη Β! Εθνική”.  Στην σύντομη ομιλία του, ο Πρόεδρος της Skoda Ξάνθη αφού συνεχάρη για τη νέα επιτυχία την Ασπίδα, στη συνέχεια ευχήθηκε κάθε επιτυχία και στη νέα της περιπέτεια.

Εκ μέρους της ομάδας μπάσκετ το λόγο πήρε ο γενικός αρχηγός Πέτρος Ραφτόπουλος που χαρακτήρισε την σημερινή εκδήλωση “ότι καλύτερο” για τον ξανθιώτικο αθλητισμό ενώ ο πρόεδρος Ρούλης Παπατσαρούχας ευχήθηκε στην Skoda Ξάνθη να βγει γρήγορα από τη φετινή κακή παρένθεση και να επανέλθει στο γνωστό γι’ αυτήν δρόμο των επιτυχιών.

Οι άνθρωποι της Ασπίδας Ξάνθης δώρισαν στην ξανθιώτικη ομάδα και ιδιαίτερα στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη Χρήστο Πανόπουλο, ένα ιστορικό κειμήλιο με καρικατούρες από αυτοκίνητα Skoda από το 1964 και ένα ιστορικό λάβαρο της Ασπίδας.Στην συνέχεια ακολούθησε δείπνο στο Le Chalet. Πλούσιο φωτορεπορτάζ σε επόμενη ανάρτηση του ThrakiSportS.