EΠΣ Έβρου: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές των πλέι οφ της δεύτερης κατηγορίας

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Με τις αναμετρήσεις της έκτης και τελευταίας αγωνιστικής ολοκληρώνονται το Σαββατοκύριακο (3-4/5) τα πλέι οφ του πρώτου και του δεύτερου ομίλου της δεύτερης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου, ενώ τα πλέι οφ του τρίτου και του τέταρτου ομίλου συνεχίζονται με τη διεξαγωγή της πέμπτης αγωνιστικής.

Στον πρώτο όμιλο, τα βλέμματα στρέφονται στη Σαμοθράκη, όπου θα κριθεί η πρωτιά και η άνοδος στην πρώτη κατηγορία ανάμεσα στο ΣΑΟΣ και το Αρίστεινο με τους γηπεδούχους να έχουν προβάδισμα δύο βαθμών, ενώ στο βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι του ομίλου η Αγνάντια υποδέχεται το Αραράτ.

Στο δεύτερο όμιλο, οι Φέρες, που εξασφάλισαν την προηγούμενη εβδομάδα την άνοδο στην πρώτη κατηγορία, αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τη Λυκόφη. Στο άλλο παιχνίδι, ο Πέπλος υποδέχεται τη Δαδιά με τις δύο ομάδες να μην έχουν βαθμολογικό κίνητρο.

Στον τρίτο όμιλο, οι Μεταξάδες κοντράρονται με το Ισαάκιο με τους γηπεδούχους να εξασφαλίζουν σε περίπτωση νίκης την πρωτιά και την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Στο άλλο παιχνίδι, το Σοφικό υποδέχεται το Παλιούρι.

Στον τέταρτο όμιλο, ο Πεντάλοφος υποδέχεται τον Κυπρίνο με αποκλειστικό στόχο τη νίκη προκειμένου να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή στον ένα βαθμό, ενώ οι φιλοξενούμενοι ακόμα και με την ισοπαλία εξασφαλίζουν την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Στο άλλο παιχνίδι η Σαγήνη φιλοξενεί το Ορμένιο.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα και οι διαιτητές των αγώνων του Σαββατοκύριακου έχουν ως εξής:

 

Α’ ΟΜΙΛΟΣ (6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

4/5, 17.00, Αγνάντια-Αραράτ (Καραπέτσας-Ψαράς-Στρατούδης)

4/5, 17.00, ΣΑΟΣ-Αρίστεινο (Σταγκόπουλος-Τουντζιαράκης-Παπαδόπουλος)

 

Β’ ΟΜΙΛΟΣ (6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

3/5, 17.00, Λυκόφη-Φέρες (Σιβούδης-Καγούδης-Ξένος)

3/5, 17.00, Πέπλος-Δαδιά (Παπαγεωργίου-Σαμουρκασίδης-Γιασλάς)

 

Γ’ ΟΜΙΛΟΣ (5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

4/5, 17.00, Μεταξάδες-Ισαάκιο (Τονίδης-Καραϊσκος-Τοκμακίδης)

4/5, 17.00, Σοφικό-Παλιούρι (Κεσούδης-Τοκμακίδης-Τσίκας)

 

Δ’ ΟΜΙΛΟΣ (5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

4/5, 17.00, Σαγήνη-Ορμένιο (Σκινδρής-Δαλαμπούρας-Κίτσος Χρ.) 

4/5, 17.00, Πεντάλοφος-Κυπρίνος (Σιδηρόπουλος-Σκαρλατούδης-Τερζόπουλος)