Απεργία των παικτών της Δόξας τινάζει στον αέρα το φιλικό της Ξάνθης στην Δράμα

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Προς ματαίωση βαδίζει το φιλικό της Ξάνθης με την Δόξα Δράμας, που είχε προγραμματιστεί για το απόγευμα του Σαββάτου στην μακεδονική πόλη, καθώς οι παίκτες των Δραμινών αποφάσισαν να κατέβουν σε… απεργία.

 

Η κατάσταση στη Δόξα έχει φτάσει στο απροχώρητο και έτσι οι ποδοσφαιριστές, προφανώς εμπνευσμένοι από τα μηνύματα της Εργατικής Πρωτομαγιάς, πήραν την απόφαση να μην παίξουν στο φιλικό που είχε προγραμματιστεί με αντίπαλο την Ξάνθη το Σάββατο (03/05).

Από τη στιγμή που όλοι τους είναι πέντε μήνες απλήρωτοι και δεν φαίνεται… φως για να υπάρξουν χρήματα στο επόμενο διάστημα, οι παίκτες αποφάσισαν να μην κατέβουν να αγωνιστούν στο συγκεκριμένο παιχνίδι, κάτι που δημιουργεί πρόβλημα στην προετοιμασία της Skoda ενόψει μπαράζ.

Μάλιστα, ο Θεοδωρέλης σταμάτησε να πηγαίνει και στις προπονήσεις ενώ ο Νατσούρας ζήτησε να πάρει παράταση η απόφασή του καθώς έχει να διευθετήσει ένα οικογενειακό θέμα.

Είναι ενδεικτικό ότι σε ψηφοφορία που φέρεται να έγινε μεταξύ τους, από τους 14 ποδοσφαιριστές που θα έπαιζαν στο φιλικό με την Ξάνθη, μόνο οι τρεις ήθελαν να πάρουν μέρος και οι εννέα ήταν αρνητικοί…