Με… τρένο στην Νέα Πέραμο για το πρώτο τουρνουά ανόδου o AOO

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Στην Ελευσίνα βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης η αποστολή του Α.Ο.Ορεστιάδας, που ολοκλήρωσε την Τρίτη  την τελευταία προπόνηση επί εβρίτικου εδάφους και αναχώρησε με… τρένο για την Αθήνα, ελλείψει άλλου τρόπου μετάβασης στα στενά χρονικά περιθώρια που υπήρχαν από την στιγμή της οριστικοποίησης της Αττικής ως έδρας του πρώτου τουρνουά.

Δεδομένου ότι οριστικά ως έδρα του πρώτου τουρνουά η Αττική ανακοινώθηκε την Τρίτη ενώ η Νέα Πέραμος την Τετάρτη, αλλά επιπλέον δεδομένου ότι δεν υπήρχαν λόγω Πρωτομαγιάς πολλές πτήσεις για Αθήνα και ήταν όλες γεμάτες, η αποστολή αναγκάστηκε να φύγει από το πρωί της Τετάρτης με τρένο – όπως θα έκανε και στην περίπτωση που πήγαινε Λαμία.

Η είδηση για τη Νέα Πέραμο βρήκε μάλιστα την αποστολή του ΑΟΟ κατά την διάρκεια του ταξιδιού. Στην αποστολή της Ορεστιάδας μετέχουν όλα της τα ονόματα. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Αντωνιάδης επέλεξε να πάρει μαζί του για το τριήμερο αγώνων στην Νέα Πέραμο τους Βλασακίδη, Κεμανετζή, Καρδαμανίδη, Δημητρούδη, Χουσίδη, Ποτολίδη, Κωνσταντινίδη, Νένογλου, Διαμαντίδη, Προδρομίδη, Δούλια,  Πεντίδη.

Αρχηγός της αποστολής είναι ο Γιάννης Γκαρίλης, ενώ στην αποστολή μετέχουν ο φυσιοθεραπευτής Σάλτσο και ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Α.Ο.Ο Τάσος Δημισκίδης. Πάντως, όπως μαθαίνουμε, η επιστροφή στην Ορεστιάδα θα γίνει κανονικά με αεροπλάνο.