Με θρακιώτικες συμμετοχές το 1ο τουρνουά του ΑΟΚ στην μνήμη του Χρήστου Μπάτση

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Με την παρουσία τεσσάρων ακαδημιών από την Θράκη θα διεξαχθεί στην Καβάλα το 1ο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου στην μνήμη του αείμνηστου πρόεδρου της Καβάλας Χρήστου Μπάτση το προσεχές Σαββατοκύριακο 3-4 Μαΐου.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο Περιγιάλι και στο Δημοτικό Στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με τη συμμετοχή 13 συλλόγων από την Μακεδονία, την Θράκη και την Θεσσαλία.

Θα γίνουν αγώνες σε επτά κατηγορίες και πιο συγκεκριμένα με έτη γέννησης: 1999-2000, 2001-‘02, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007-’08. Παρούσα στο τουρνουά θα είναι η Ακαδημία του ΑΟΚ, ενώ την Θράκη θα εκπροσωπήσουν οι ακαδημίες της  Skoda Ξάνθη, του Ορφέα Ξάνθης, του Ατρόμητου Χρύσας από την Ξάνθη ενώ παρών θα είναι και η ακαδημία του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων Κομοτηνής.

Επίσης  θα λάβουν μέρος οι σύλλογοι: Δόξα Δράμας, Πανσερραϊκός, Απ. Δήμητρα Τρικάλων, Πανδραμαϊκός, ΠΑΟΚ Μ.Αλέξανδρος Δράμας, Κεραυνός Κρηνίδων, Βόρειοι Δράμας και ΠΑΟΚ Αγ.Ανδρέα. Η συμμετοχή είναι δωρεάν ενώ θα δοθούν αναμνηστικά σε όλους τους αθλητές και έπαθλα στις πρώτες ομάδες κάθε κατηγορίας. Αρωγός της διοργάνωσης είναι ο Δήμος Καβάλας και η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ.

Το πρόγραμμα του τουρνουά καθώς και περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμα στο www.aokavala.gr και στην σελίδα του ΑΟΚ στο facebook.

.