Νέα νίκη για τους νέους του Πανθρακικού! Κέρδισαν στη Βέροια και ξέφυγαν από την ουρά…

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–   Σε εξ αναβολής αγώνα της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων της Super League ο Πανθρακικός επικράτησε με 2-1 μέσα στην Βέροια φτάνοντας τους 25 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη προηγήθηκε στο 57ο λεπτό με τον Μίλκα και κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της λίγο αργότερα με τον Κόσκολο (61ο) και να θέσουν τις βάσεις για την κατάκτηση των βαθμών της νίκης.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο 86ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τακίδη.Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα Νέων του Πανθρακικού είναι την Κυριακή 4 Μαΐου και ώρα 10:00 στο γήπεδο Σιδηροχωρίου απέναντι στον Πλατανιά Χανίων.

ΒΕΡΟΙΑ: Σουροβίτης, Κατσούλης (65’ Λουμάνι), Τακίδης, Νικολαΐδης, Παπαγεωργίου (80’ Σιμόνι), Λαζόπουλος, Παπαδόπουλος, Γιαννόπουλος, Ρογγότης, Στασινόπουλος (46’ Καλλίνης), Αλιατίδης.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Θυμιανίδης, Λειβαδιώτης, Μουζασβίλι, Μητρούσης (46’ Τσανακτσόγλου), Θωμάς (84’ Καγιάογλου), Ψάλτης, Κούτρας, Μανδήλας, Κόσκολος, Φασουλής, Μίλκας (58’ Δημητριάδης).