Δηλώσεις Κεμανετζή μετά την κλήρωση και ενόψει των μπαράζ ανόδου

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

–   Τις πρώτες του εντυπώσεις για την κλήρωση των μπαράζ ανόδου εξέφρασε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας αρχηγός του Α.Ο Ορεστιάδας Στέλιος Κεμανετζής. “Σημασία δεν έχει τόσο η κλήρωση όσο το να είμαστε εμείς καλά, υγιείς και σε καλό κλίμα και όλα τα άλλα έρχονται”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Για τη ΜΕΝΤ που συμπλήρωσε την τετράδα, σχολίασε: “Η ΜΕΝΤ απέδειξε πόσο καλή ομάδα είναι! Για εμάς όποια από τις τρεις ομάδες και αν ερχόταν θα ήταν το ίδιο ωστόσο η ΜΕΝΤ έδειξε την αξία της”.

Για το τουρνουά της Λαμίας και το Χαλκιοπούλειο ειπε: “Η Λαμία είναι μια πόλη που αγαπά το βόλεϊ και γι αυτό θέλουμε το γήπεδο να έχει κόσμο έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα κλίμα γιορτής, όπως και είναι αυτά τα τουρνουά. Το Χαλκιοπούλειο είναι ένα οικείο γυμναστήριο για εμάς! Παίξαμε πολλά χρόνια στην Α1 αλλά και στην Α2 με αντίπαλο τη Φθία και οι ομοιότητες που έχει με το «Νικόλαος Σαμαράς» μας κάνουν πολύ ποιο εύκολη την προσαρμογή μας σε αυτό. Είναι ένα μεγάλο γήπεδο με μεγάλους χώρους! Αν θέλουμε να έχουμε ένα μεγάλο άθλημα θα πρέπει να παίζουμε σε τέτοια γήπεδα”.

Για τις ώρες των αγώνων, σχολίασε: “Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά σε αυτό το θέμα για να καλύψουμε μια ενδεχόμενη αποτυχία! Το σίγουρο είναι πως αυτοί που καθορίζουν τις ώρες δεν έχουν ιδέα από αθλητισμό εμείς μένουμε σε αυτό και περιμένουμε το πρώτο σφύριγμα”.