Άλλαξαν ξανά οι έδρες! Ραντεβού στην Αθήνα για τα μπαράζ του ΑΟΟ!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Μπορεί να χρειάστηκαν αρκετές διαφωνίες για να συμφωνήσουν στο τέλος και πλέον τα δύο τουρνουά ανόδου της Α2 των ανδρών να διεξαχθούν σε Αθήνα και Ορεστιάδα, με τους «πράσινους» του Έβρου να είναι διπλά κερδισμένοι, ποντάροντας πολλά στην δύναμη του κόσμου τους σε εντός και εκτός έδρας αναμετρήσεις…

Μετά την αρχική ανακοίνωση πως τα μπαράζ ανόδου θα φιλοξενηθούν σε Λαμία και μια ακόμη πόλη που μάλλον θα ήταν η Δράμα, στο τέλος υπήρξε αλλαγή σχεδίων με «πράσινα» χαμόγελα. 

Οι παράγοντες των τεσσάρων φιναλίστ βρήκαν σημείο επικοινωνίας και έτσι συμφωνήθηκε το πρώτο τουρνουά να φιλοξενηθεί στην Αθήνα (2-4/05) και το δεύτερο στην Ορεστιάδα (9-11/05).

Εξέλιξη που σίγουρα αφήνει πολλά χαμόγελα αισιοδοξίας στον ΑΟΟ που θα έχει την ευκαιρία αν όλα πάνε καλά να «σφραγίσει» την άνοδο του στο «Νίκος Σαμαράς» και να γνωρίσει την αποθέωση από τους φιλάθλους του.

Βεβαίως το γεγονός πως το πρώτο τουρνουά θα φιλοξενηθεί στην Αθήνα είναι επίσης θετικό γεγονός, αφού εκατοντάδες Ορεστιαδίτες και φίλοι των «πρασίνων» κατοικούν μόνιμα στην πρωτεύουσα και πάντα βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας όταν αγωνίζεται εντός Αττικής.

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε ήδη για το πρώτο τουρνουά με τους φίλους τους Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας να δηλώνουν έτοιμοι να δώσουν βροντερό παρών ενισχύοντας τις προσπάθειες των παικτών του Νίκου Αντωνιάδη.

Όλοι οι Εβρίτες της Αθήνας όπως σε κάθε παιχνίδι, έτσι και τώρα στα κρισιμότερα, ΠΡΕΠΕΙ να συμπαρασταθούν στους «πράσινους» δίνοντάς τους από την πρώτη στιγμή το πλεονέκτημα και την ψυχολογική ώθηση προς την Α1.

Μην ξεχνάμε πως δύναμη του ΑΟΟ είναι ο κόσμος του και αυτός μαζί με παίκτες, διοίκηση και προπονητικό τιμ θα φέρουν την ομάδα στην Α1.. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ…. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ…