Βόμβα εν ώρα τελικού! Ο Μιγιαήλοβιτς φεύγει από τον Εθνικό και πάει Γαλλία!!!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Ανεξάρτητα από την πορεία των τελικών του ελληνικού πρωταθλήματος ο Νικολά Μιγιαήλοβιτς φαίνεται ότι θα αποχωρήσει από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Κατά την διάρκεια του πρώτου τελικού της Volley League έσκασε σαν βόμβα στα… δημοσιογραφικά του κλειστού του Ρέντη (αν μπορούμε να ονομάσουμε έτσι τις θέσεις πίσω από το παρκέ) ότι ο 25χρονος Σέρβος συμφώνησε με την γαλλική Μονπελιέ.

Η αλήθεια είναι ότι και εμείς δεν θα το πιστεύαμε, ειδικά στην συγκεκριμένη χρονική συγκυρία, αν δεν βλέπαμε ανηρτημένη την είδηση – ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του γαλλικού συλλόγου, από την οποία πλέον κάνει τον γύρο της Ελλάδας και του κόσμου (ήδη προβλήθηκε στο VolleyNews). Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι τις τελευταίες ημέρες είχε διαρρεύσει (και μεταδοθεί μάλιστα) ότι ο Νικολά είχε ήδη σχεδόν συμφωνήσει να παραμείνει για έναν ακόμα χρόνο στην Θράκη.

Μετά το τέλος του αγώνα, το ThrakiSportS έσπευσε να ρωτήσει τον Μιγιαήλοβιτς. Δεν επιβεβαίωσε, δεν διέψευσε, είπε ότι δεν θέλει να κάνει κανένα σχόλιο και ότι συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις, αλλά αυτήν την στιγμή το μυαλό του είναι στον Εθνικό και τους τελικούς με τον Ολυμπιακό.