Εντοπίστηκαν οι δύο δράστες της μαφιόζικης δολοφονίας στη Ν. Χιλή

Στα χέρια των Αστυνομικών βρίσκονται εδώ και λίγη ώρα τα στοιχεία των δύο δολοφόνων του επιχειρηματία Χρήστου Καλούδη, τον οποίο δολοφόνησαν σήμερα το πρωί έξω από το σπίτι του στη Ν. Χιλή Αλεξανδρούπολης. Πρόκειται για έναν Αλβανό που τον πυροβόλησε και που αγνοείται και έναν Ελληνοπόντιο από τις Σάππες που συνεπλάκη μαζί του.

Οι δυό τους αμέσως μετά την δολοφονία έφυγαν με μηχανάκι , το εγκατέλειψαν στα νεκροταφεία της Χιλής. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ελληνοπόντιος Ι.Σ εντοπίσθηκε σε παραλιακή τοποθεσία ,πλησίον στο σημείο όπου εγκατέλειψαν το μηχανάκι, έχοντας μαζί του χρηματικό ποσό 6 χιλιάδων ευρώ και ένα πιστόλι κρότου, ενώ για τον Αλβανό συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του. Οι πληροφορίες που έρχονται είναι συνεχείς και για ότι νεώτερο θα σας ενημερώσουμε.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Σε εξέλιξη ευρείες αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο (2) αγνώστων δραστών οι οποίοι διέπραξαν ένοπλη ληστεία με ανθρωποκτονία 63χρονου ημεδαπού, στη Νέα Χιλή Αλεξανδρούπολης 
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο (2) αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα (28-4-2014) το πρωί, διέπραξαν ένοπλη ληστεία με ανθρωποκτονία 63χρονου ημεδαπού, στη Νέα Χιλή Αλεξανδρούπολης. 
Ειδικότερα, οι δύο δράστες, οι οποίοι επέβαιναν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, ακινητοποίησαν το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 63χρονος, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του. 
Ο 63χρονος, συνεπλάκη με έναν από τους δράστες, ενώ ο άλλος εισήλθε στο όχημα και αφαίρεσε χαρτοφύλακα με χρήματα. Κατά τη συμπλοκή ένας από τους δράστες, πυροβόλησε τον 63χρονο, με πυροβόλο όπλο, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. 
Ακολούθως, οι δράστες επιβιβάστηκαν στη δίκυκλη μοτοσικλέτα και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και συγκροτήθηκαν συνεργεία ελέγχων σε κομβικά σημεία και πιθανούς δρόμους διαφυγής, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Στο πλαίσιο των ευρείας κλίμακας ερευνών, εντοπίστηκε λίγο αργότερα, στη Νέα Χιλή, η μοτοσικλέτα διαφυγής των δραστών. 
Από τη μέχρι στιγμής αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η δίκυκλη μοτοσικλέτα είχε κλαπεί, τον Ιανουάριο του 2014, από χωριό της Αλεξανδρούπολης. 
Ενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης.

 

Πηγή:  http://www.faros24.gr