Ευχαριστήρια ανακοίνωση της Ασπίδας Ξάνθης για τον κόσμο της

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκονται άπαντες στην Ασπίδα Ξάνθης μετά την νίκη μέσα στον Μαντουλίδη και την κατάκτηση της ανόδου στην Β’ Εθνική κατηγορία, μην παραλείποντας ωστόσο να εκδώσει ευχαριστήρια ανακοίνωση τόσο για τον κόσμο που βρέθηκε στο πλευρό της στην Θεσσαλονίκη αλλά και για όλους όσους ήταν στο πλευρό της ομάδας καθ’ όλη την σαιζόν. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση, οι προπονητές και οι παίκτες της ανδρικής ομάδας της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ, έχοντας ακόμα στο μυαλό τους την φανταστική ατμόσφαιρα και τις ανεπανάληπτες στιγμές που έζησαν στον τελευταίο αγώνα με τον Μαντουλίδη στην Θεσσαλονίκη, εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στους φιλάθλους της ομάδας.

Όσοι ακολουθήσατε την ομάδα από την Ξάνθη αλλά και τα παιδιά που μας στήριξαν φέτος από την Θεσσαλονίκη (και ήδη κάνουν ενέργειες για να ιδρύσουν τον πρώτο σύνδεσμο φιλάθλων Ασπίδας Ξάνθης στην συμπρωτεύουσα) έχετε ξεχωριστό μερίδιο στην φετινή επιτυχία αλλά κυρίως είστε πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας μας.
Σας ευχαριστούμε και σας δίνουμε την υπόσχεση ότι το φετινό ταξίδι ήταν η αρχή για αυτά που θα ζήσουμε στο μέλλον ΜΑΖΙ.»