Photos: Όσα έγιναν στη φιλική νίκη του Πανθρακικού στην Αλεξανδρούπολη σε 100 κλικ

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη Λεωνίδας Κάλφας

Ο Πανθρακικός επικράτησε με 2-0 του Εθνικού Αλεξανδρούπολης σε φιλική αναμέτρηση, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (26/4) στο Δημοτικό Στάδιο Φώτης Κοσμάς της Αλεξανδρούπολης, μετά το τέλος της οποίας έγινε η απονομή του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Έβρου στην ομάδα της Αλεξανδρούπολης.

 

Για τους γηπεδούχους το παιχνίδι αποτέλεσε ένα δυνατό τεστ, στα πλαίσια του οποίου ο Βασίλης Τσομλεκίδης είχε την ευκαιρία να τεστάρει την αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας του κόντρα σε ένα ισχυρό αντίπαλο εν όψει των αγώνων μπαράζ στη Γ’ Εθνική, ενώ ο προπονητής του Πανθρακικού Άκης Μάντζιος χρησιμοποίησε όσους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές είχε στη διάθεσή του από την επαγγελματική ομάδα, αλλά και αρκετούς από την ομάδα Νέων.

Από το ξεκίνημα του αγώνα, που διεξήχθη σε δύο σαραντάλεπτα, η ομάδα της Κομοτηνής επέβαλε το ρυθμό της, γεγονός αναμενόμενο λόγω της διαφοράς δυναμικότητας των δύο αντιπάλων, και κατάφερε στο πρώτο μέρος να πετύχει τα δύο νικητήρια γκολ. Η πρώτη απειλή για την εστία του Εθνικού σημειώθηκε στο ένατο λεπτό, όταν το σουτ του Καθάριου από γύρισμα του Χασομέρη έδιωξε σε κόρνερ ο Φυσέκης. Στο 12’ και στο 13’ ο Έμπόου με εκτέλεση φάουλ και κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ του Καθάριου αντίστοιχα δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 21ο λεπτό ο πρώην επιθετικός του Έβρου Σουφλίου Λίτσκας άνοιξε το σκορ για τον Πανθρακικό με ψηλοκρεμαστό σουτ σε κενή εστία, μετά από λάθος γύρισμα του Άχπα στον Φυσέκη και κλέψιμο της μπάλας από τον Ζδράβο-Ρίζο. Στο 35’ ο Χασομέρης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με κοντινό πλασέ στην επαναφορά της μπάλας μετά από απόκρουση της κεφαλιάς του από τον γκολκίπερ του Εθνικού.

Στο δεύτερο μέρος οι πολλές αλλαγές που πραγματοποίησαν οι προπονητές των δύο ομάδων είχαν ως αποτέλεσμα να πέσει αισθητά ο ρυθμός του αγώνα και μην σημειωθούν πολλές αξιόλογες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Μοναδικό μελανό σημείο της συνάντησης ο τραυματισμός του Γιάννη Χρήστου λίγο πριν την συμπλήρωση του 15λεπτου που αποχώρησε από το γήπεδο με πόνους στο γόνατο και θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις μέσα στις επόμενες ώρες για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

 

Eθνικός Αλεξανδρούπολης: Φυσέκης, Θάνος (55’ Αμπραχαμιάν), Τσικάκης (55’ Πετκίδης), Δούπας, Άχπα (67’ Τσιφτσής), Φλώρος (49’ Νταλαπέρας), Αγοράκης, Κοιλιάρης (55’ Γαλανός), Δαμιανίδης (67’ Πετρίδης), Σαραντάκης (65’ Πελτέκης), Αγγελακάκης (55’ Ξενάκης)

 

Πανθρακικός: Αθανασιάδης (46’ Πασχαλάκης), Παπαγεωργίου (68’ Μαμούτ), Ζούλης, Εμπόου (65’ Γκουτζίδης), Χρήστου (18’ Μπεν Σαμπάτ), Ζδράβος – Ρίζος, Λαδάκης (46’ Τριανταφύλλου), Καθάριος (65’ Σέρτζιο Μολίνα), Μπαϊκαρά (65’ Φραγκούλης), Χασομέρης (80’ Στόγιος), Λίτσκας.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον φιλικό αγώνα Εθνικός – Πανθρακικός, Ένα ξεχωριστό φωτορεπορτάζ 100 εικόνων, με τη ματιά του Thrakisports, από τις εξέδρες, όπως και στιγμές από το παιχνίδι.