LIVE η Γ’ Εθνική: Μαντουλίδης – Ασπίδα Ξάνθης και ΓΑΣ Κομοτηνή – ΜΕΝΤ

Μεταδίδει ο Γιάννης Παπαδόπουλος

– Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες Μαντουλίδης – Ασπίδα Ξάνθης και ΓΑΣ Κομοτηνή-ΜΕΝΤ για την 26η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ του Β’ Ομίλου Βορρά της Γ’ Εθνικής. Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, που αποχαιρέτησε την κατηγορία, έχει ρεπό την τελευταία αγωνιστική. Όλα τα παιχνίδια ξεκινούν στις 18:00. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος ενημερώνεται με όσες πηγές διαθέτει και μεταδίδει…

Καλησπέρα από την Κομοτηνή. Το ενδιαφέρον της τελευταίας αγωνιστικής εστιάζεται στις αναμετρήσεις των ομάδων της Θράκης και συγκεκριμένα της Ασπίδας Ξάνθης και του ΓΑΣ Κομοτηνή, τα αποτελέσματα των οποίων θα κρίνουν την απευθείας άνοδο στην Β’ Εθνική. Υπενθυμίζουμε πως το Ανατόλια έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση, άρα και την απευθείας άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία. Η Ασπίδα Ξάνθης, που έχει το πλεονέκτημα έναντι του ΓΑΣ σε περίπτωση ισοβαθμίας όπως συμβαίνει πριν την έναρξη της τελευταίας αγωνιστικής, ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη και αντιμετωπίζει τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη, την ίδια ώρα που ο ΓΑΣ αναμένεται να έχει εύκολο απόγευμα στην Κομοτηνή με αντίπαλο την ΜΕΝΤ.

Ωρα 17:30 Θυμίζουμε το πλήρες πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής: Ευκαρπία-Μακεδονικός, Τιτάνες Δράμας-Ανατόλια, Απόλλων Αρναίας-Ιωνικός Ιωνίας, Μαντουλίδης-Ασπίδα Ξάνθης, Ακτή Ζέφυρος-Αγία Βαρβάρα, ΓΑΣ Κομοτηνή-ΜΕΝΤ.

Ώρα 17:40 Στη Θεσσαλονίκη η Ασπίδα Ξάνθης έχει την συμπαράσταση των φίλων της (περίπου 250 άτομα), οι οποίοι ταξίδεψαν με σκοπό να πανηγυρίσουν μαζί της την άνοδο. Το ThrakiSportS θα σας ενημερώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα για το παιχνίδι, το οποίο θα είναι και αυτό που θα κρίνει και την άνοδο, καθώς ο ΓΑΣ Κομοτηνή αναμένεται να έχει εύκολο έργο απέναντι στη ΜΕΝΤ, η οποία ήρθε να αγωνιστεί στην Κομοτηνή με 8 παίκτες.

Ώρα 17:50 Το παιχνίδι στην Κομοτηνή θα γίνει με ρολόγια χειρός, καθώς την περασμένη εβδομάδα κλέφτες παραβίασαν το κλειστό της πόλης και έσπασαν το βαλιτσάκι με το κεντρικό χρονόμετρο και το σκορ. Θα προσπαθήσουμε να σας ενημερώνουμε λοιπόν όσο καλύτερα μπορούμε για τον χρόνο.

Ώρα 17:55 Διαιτητές στην Κομοτηνή είναι οι Λαμπρίδης και Μαγκαφάς από τον Σύνδεσμο Ανατολικής Μακεδονίας, ενώ στην Θεσσαλονίκη διαιτητές ειναι οι Πιτσίλκας Μ. και Ξέρας από τον Σύνδεσμο Θεσσαλίας.

Ώρα 18:00 Και τα δύο παιχνίδια ξεκίνησαν και φυσικά μαζί αρχίζει και η αγωνία για τις δύο ομάδες.

Ώρα 18:09 19-12 το σκορ ατην Κομοτηνή.

Ώρα 18:13 Τέλος πρώτης περιόδου στην Κομοτηνή, με τον ΓΑΣ να προηγείται με 7 πόντους. Αποτέλεσμα πρώτης περιόδου: ΓΑΣ Κομοτηνή – ΜΕΝΤ 22-15.

Ώρα 18:15 Ακόμα δύο λεπτά στην Θεσσαλονίκη για το τέλος της πρώτης περιόδου και η Ασπίδα προηγείται με 15-17.

Ώρα 18:18 Με ένα πόντο προηγείται η Ασπίδα στην πρώτη περίοδο στη Θεσσαλονικη. Αποτέλεσμα πρώτης περιόδου: Μαντουλίδης – Ασπίδα Ξάνθης 19-20.

Ώρα 18:21 Με σερί 9-0 ο ΓΑΣ Κομοτηνή προηγείται με 31-15.

Ώρα 18:25 Με σερί 0-8 η ΜΕΝΤ μειώνει σε 31-23.

Ώρα 18:27 Τάιμ άου για τον προπονητή του ΓΑΣ Κομοτηνή, καθώς το σερί της ΜΕΝΤ πήγε στο 2-14 και το σκορ στο 33-29.

Ώρα 18:31 Ημίχρονο στην Κομοτηνή, με τον ΓΑΣ να προηγείται με 5 πόντους. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: ΓΑΣ Κομοτηνή – ΜΕΝΤ 38-33.

Ώρα 18:37 Με τρίποντο του Γρούδου η Ασπίδα Ξάνθης παίρνει αέρα 9 πόντων στο ημίχρονο. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Μαντουλίδης – Ασπίδα Ξάνθης 31-40.

Ώρα 18:50 Προσπαθεί να βρει ρυθμό ο ΓΑΣ Κομοτηνή, που προηγείται με 55-41, με 12 πόντους του Λεχούδη σε αυτή την περίοδο.

Ώρα 18:58 Με 39-52 προηγείται η Ασπίδα Ξάνθης στη Θεσσαλονίκη, ακόμα 5’40” για το τέλος της τρίτης περιόδου.

Ώρα 19:02 Τέλος τρίτης περιόδου στην Κομοτηνή. Αποτέλεσμα τρίτης περιόδου: ΓΑΣ Κομοτηνή – ΜΕΝΤ 62-46.

Ώρα 19:12 Τέλος τρίτης περιόδου και στη Θεσσαλονίκη, με την Ασπίδα να απέχει δέκα λεπτά από την απευθείας άνοδο. Αποτέλεσμα τρίτης περιόδου: Μαντουλίδης – Ασπίδα Ξάνθης 52-67.

Ώρα 19:20 Με νίκη έκλεισε τις υποχρεώσεις του ο ΓΑΣ Κομοτηνή, κρατώντας και το αήττητο στην έδρα του. Τελικό αποτέλεσμα: ΓΑΣ Κομοτηνή – ΜΕΝΤ 73-63.

Ώρα 19:22 Ακόμα 6 λεπτά για το τέλος στη Θεσσαλονίκη, Μαντουλίδης – Ασπίδα Ξάνθης 59-71.

Ώρα 19:34 Μεγάλη νίκη για την Ασπίδα Ξάνθης και απευθείας άνοδος στην Β’ Εθνική. Ασφαλώς και πρόκειται για πολύ μεγάλη επιτυχία, καθώς η Ασπίδα ανεβαίνει κατηγορία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αφού την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Τελικό αποτέλεσμα: Μαντουλίδης – Ασπίδα Ξάνθης 66-78.

Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ από τα δύο παιχνίδια, καθώς και αφιέρωμα στην πορεία της Ασπίδας Ξάνθης και τη μεγάλη άνοδο στη Β’ Εθνική.