Στην Θράκη ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ

Γράφει ο Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Με σαρκαστικό τρόπο, παντρεύοντας τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στην Θράκη με τον αποψινό τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, ο γνωστός μπλόγκερ “Πιτσιρίκος” σχολιάζει τα τεκταινόμενα και… αποκαλύπτει ότι τζάμπα κατεβαίνουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Αθήνα, αφού ο τελικός τελικά θα γίνει στα… μέρη μας. Διαβάστε τι γράφει:

 

Στην Θράκη θα γίνει τελικά ο αυριανός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Η απόφαση για την μεταφορά της έδρας από την Αθήνα στην Θράκη ανήκει στην κυβέρνηση που είναι πολύ ευαίσθητη στο θέμα της Θράκης και σκέφτεται να κάνει πρωτεύουσα της χώρας την Κομοτηνή.

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Ξάνθης, ώστε να μπορέσουν να τον παρακολουθήσουν από τις κερκίδες οι μουσουλμάνοι της Θράκης.

Η αγάπη, ο σεβασμός και η άμιλλα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ –αλλά και ανάμεσα στους ιππότες οπαδούς των δυο ομάδων- θα κάνουν τους Πομάκους, τους Τούρκους και τους Ρομά να αντιληφθούν την πνευματική υπεροχή των Ελλήνων έναντι των άλλων λαών και να νιώσουν τιμή που έχουν το δικαίωμα να είναι Έλληνες πολίτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here