Στην Κομοτηνή στις 13 Μαΐου το Αλ Τσαντίρι Νιούζ

Στην Κομοτηνή θα βρεθεί ο Λάκης Λαζόπουλος όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα Χρόνος

 

Οι 600 θεατές θα πρέπει να τηλεφωνούν στην εκπομπή όπως γίνεται και στην Αθήνα και θα μπουν στο χώρο με αριθμό προτεραιότητας. Δεν κάνουμε επιλογές, δεν υπάρχει κριτήριο κοινού, δεν θέλουμε μεγάλης ηλικίας άτομα για να μη ταλαιπωρηθούν» λέει στο «Χ» ο αδελφός του Λάκη Λαζόπουλου, Κώστας.Συνεργάτες του Λ. Λαζόπουλου εντυπωσιασμένοι με το Μέγαρο Μουσικής όπου θα φιλοξενηθεί η εκπομπή, καθορίζουν τις απαραίτητες λεπτομέρειες και μια χρυσή ευκαιρία για την προβολή τοπικών προϊόντων και δράσεων της περιοχής Επόμενος σταθμός η  Θεσσαλονίκη και θα κλείσει η περιοδεία με ένα νησί του Ιονίου που δεν έχει επιλεγεί ακόμη

Το να ζωντανέψει εκτός Αθηνών μια εκπομπή με αυξημένες απαιτήσεις και σε χώρους που δεν έχουν τις ανάλογες υποδομές πέρα από το τεράστιο κόστος είναι κι ένας μικρός άθλος. Αυτό διαπιστώνεται από τη συζήτηση με τον Κώστα Λαζόπουλο, αδελφό του γνωστού καλλιτέχνη που τον στηρίζει ως το alter ego  προκειμένου να βγαίνει χρόνια τώρα άψογα η εκπομπή του. Μια εκπομπή με τεράστια ακροαματικότητα και λαοφιλία, με ζωντανό κοινό που συμμετέχει στο Αλ Τσαντίρι Νιούζ . Η εκπομπή προγραμματίστηκε μεταδοθεί την Τρίτη 13 Μαΐου από την πόλη της Κομοτηνής που ήταν και η πόλη των φοιτητικών χρόνων του Λάκη στα πρώτα χρόνια δημιουργίας της Νομικής του ΔΠΘ. Την εποχή που οι φοιτητές ήταν δακτυλοδεικτούμενοι, ως το νέο άγνωστο κομμάτι της νεολαίας που έφερνε νέα ήθη και τρόπο ζωής στην πόλη.  Ήταν  η εποχή της αντιπαροχής, των μικρών διαμερισμάτων, των πρώτων φοιτητικών εστιών, των πρώτων εκδηλώσεων τέχνης και πολιτισμού που μέσω του ΦΟΘΚ εκφραζόταν και ο Λάκης Λαζόπουλος. Η εκπομπή έχει το δικό της παρασκήνιο προκειμένου να βγει άψογη. Τουλάχιστον 65 άτομα τεχνικοί όλων των ειδικοτήτων δουλεύουν υποστηρικτικά. «Έχουμε  τρελή κούραση κάθε φορά, αλλά σου βγαίνει και πολύ ενέργεια» είπε ο Κώστας Λαζόπουλος. Θυμάται πως την Μυτιλήνη ο αδελφός του ήταν ερείπιο μετά την πνευμονία αλλά βγαίνοντας στην σκηνή, «η θετική αύρα του κόσμου, η ζεστασιά με την οποία τον αγκάλιασαν, του άλλαξαν την ψυχολογία, χοροπήδαγε σαν το …κατσίκι, ακτινοβολούσε ενέργεια.  Οι  τεχνικοί που εκείνη την μέρα είχαν απεργία και δούλεψαν με ειδική άδεια από το σωματείο τους.   Πως βλέπετε τις περιοδείες σας; Σας αναζητά ο κόσμος; -Πιστεύω ότι το Αλ Τσαντίρι Νιούζ  έπρεπε να βγει νωρίτερα στην περιφέρεια. Οικονομικά βέβαια είναι πολύ δύσκολο το κόστος αυτό να καλυφθεί από την εκπομπή γι΄αυτό αναζητούμε χορηγούς μια και διαφημίζεται η πόλη, τα προϊόντα της. Θυμάστε κάτι απρόοπτο που να σας συνέβη; -Αυτό που γίνεται είναι η εφευρετικότητα κάποιων προκειμένου να μπουν στην αίθουσα. Λιποθυμούν δήθεν παίρνουν τα μικρά παιδιά αγκαλιά… Σκαρφίζονται απίθανα πράγματα. Εμείς είμαστε πάντα πολύ κοντά στον κόσμο. Δεν βάζουμε όρους ποιος θα μπει όποιος έχει διάθεση και υπομονή κι επιμένει να κλείσει μια θέση είναι μέσα. Το δωρεάν που ισχύει έχει τον κίνδυνο να έρθει οποιοσδήποτε, γι΄αυτό αποφεύγουμε τους 80άρηδες μόνο για να μην  ταλαιπωρηθούν με τον συνωστισμό που παρατηρείται κάθε φορά».

Ο Λάκης Λαζόπουλος ως επαγγελματίας θα βρίσκεται στην πόλη μας δύο μέρες πριν την εκπομπή και την ημέρα της εκπομπής Τρίτη 13 Μάιου θα βρίσκεται από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 τα ξημερώματα στο Μέγαρο! Με την έναρξη θα παίξει ένα τρίλεπτο βίντεο με εικόνες από την πόλη, ενώ θα δοθεί η δυνατότητα να παρουσιαστούν και προϊόντα που χαρακτηρίζουν τον τόπο. 


Πηγή: http://www.xronos.gr/

 



Πηγή: http://www.xronos.gr/detail.php?ID=92669