Μεταγραφική βόμβα με τον Γκιγέρμο Πέρεζ ετοιμάζει ο Πανθρακικός

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Πολύ κοντά στην απόκτηση του Γκιγιέρμο Πέρεζ της Βέροια βρίσκεται ο Πανθρακικός, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ThrakiSportS. O 27χρονος ισπανός χαφ, παρότι υπέστη ρήξη χιαστών τον περασμένο Αύγουστο, βρίσκεται στα πλάνα του Άκη Μάντζιου και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις και υπάρχει θετικό κλίμα στις επαφές των δύο πλευρών.

 

Βέβαια, μόλις πριν λίγες ημέρες είχε αναφερθεί στα ρεπορτάζ των μέσων ενημέρωσης της Ημαθίας και μέσω αυτών όλης της χώρας ότι ο Πέρεζ, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, ότι υπάρχει πρόθεση ανανέωσης από την Βέροια και από την πλευρά του εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει εκεί για ακόμη ένα χρόνο.

Φαίνεται ωστόσο ότι από τον Πανθρακικό έχουν φροντίσει να κινηθούν και πιθανότατα ο Γκιγιέρμο Πέρεζ να έρθει στην Κομοτηνή για την επόμενη σεζόν. Λόγω του τραυματισμού του, ο Πέρεζ δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο την φετινή σεζόν, αλλά την περασμένη είχε… “βγάλει μάτια”. Όχι τόσο στο σύνολο της χρονιάς, αλλά σίγουρα στο παιχνίδι της Βέροιας με τον Πανθρακικό, καθώς είχε πετύχει και τα δύο τέρματα της “Βασίλισσας” απέναντι στους Κομοτηναίους.

Ο Πέρεζ γεννήθηκε στις 11 Ιανουαρίου του 1987 στην Μούρθια και πριν έρθει στην Βέροια, είχε αγωνιστεί στην Αλμπαθέτε καθώς και στις δεύτερες ομάδες της Βαλένθια, της Σπόρτινγκ Χιχόν και της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.