Χάνει τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος ο Θανάσης Ντίνας

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Χωρίς τον κομοτηναίο Θανάση Ντίνα και κατά συνέπεια χωρίς θρακιώτικη παρουσία στον αγωνιστικό χώρο θα διεξαχθεί το βράδυ του Σαββάτου (26/4) ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο. Ο θρακιώτης μεσοεπιθετικός ακολούθησε όλες τις προηγούμενες ημέρες ατομικό πρόγραμμα και ούτως ή άλλως οι πιθανότητες παρουσίας του στην αποστολή του τελικού δεν ήταν με το μέρος του, κάτι που επιβεβαιώθηκε με την ανακοίνωση της αποστολής.

 

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο αθλητικό κέντρο του Παναθηναϊκού στο Κορωπ, με το τέλος της οποίας ανακοινώθηκε από τον Γιάννη Αναστασίου η 20αδα που αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο. Σε αυτή εκτός του Ντίνα, δεν συμπεριλαμβάνονται επίσης οι Μαρινάκης και Ρισβάνης καθώς και οι νεαροί Γιαννιτσάνης, Αναστασόπουλος, Μουζακίτης, Μπαλμπόα που έχουν παίξει σε φετινά παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδος. Επίσης εκτός έμεινε ο τραυματίας Μπαϊραμι και ο Αναγνωστόπουλος.

Αντίθετα στην αποστολή του Παναθηναϊκού συμπεριλήφθηκε ο Κλωναρίδης που αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού την προηγούμενη εβδομάδα αλλά είναι σε θέση να αγωνιστεί. Έτσι  την 20μελή αποστολή αποτελούν οι Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Σίλντεφελντ, Μέντες, Αμπέντ, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλης, Κλωναρίδης, Ατζαγκούν και Πέτριτς.

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ, η αποστολή του οποίου βρίσκεται από το πρωί στην Αθήνα, ο Γιώργος Γεωργιάδης επέλεξε τους ακόλουθους παίκτες που ταξίδεψαν μαζί του στην πρωτεύουσα: Γλύκο, Γκσπούρνινγκ, Γιακουμή, Λίνο, Τζαβέλλα, Σπυρόπουλο, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Σκόνδρα, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Νίνη, Μάρτενς, Λούκας, Στοχ, Πόζογλου, Βούκιτς, Σαλπιγγίδη, Χούσεν, Κουλούρη. Εκτός για λόγους τακτικης έμειναν οι Κατσικάς, Γεωργιάδης, Ολίσε, οι τιμωρημένοι Νάτχο, Κατσουράνης και Αθανασιάδης, αλλά και ο τραυματίας Μαντούρο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Τασος Κάκος. Ο αγώνας θα ξεκινήσει τις 20:00 το βράδυ και θα μεταδοθεί ζωντανά από τον OteSport και σε μαγνητοσκόπηση δύο ώρες μετά από τον Σκάι. Στο ΟΑΚΑ θα βρίσκεται και το ThrakiSportS, ψάχνοντας για θρακιώτικες πτυχές της “γιορτής του ελληνικού ποδοσφαίρου”. Δύσκολο, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις…