Από την απαισιοδοξία στην… αισιοδοξία για παραμονή του Τζάνη

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Να κρατήσει στην Κομοτηνή τον Χρήστο Τζάνη θέλει ο Πανθρακικός που μετά την απαισιοδοξία των προηγούμενων ημερών, φέρεται πλέον να εκφράζει την… αισιοδοξία του για θετική κατάληξη στις συζητήσεις των δύο πλευρών.

 

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και η ομάδα της Κομοτηνής προσπαθεί να τον κρατήσει, καθώς περιλαμβάνεται στην λίστα με τους παίκτες που θέλει να παραμείνουν στην ομάδα ο ¨Ακης Μάντζιος.

Στην πρόταση του Πανθρακικού, η πλευρά του παίκτη απάντησε με… αντιπρόταση και πλέον υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα βρεθεί η «χρυσή τομή», ενώ μέχρι πριν από λίγες ημέρες θεωρούνταν σχεδόν σίγουρο ότι θα φύγει με προορισμό είτε το Αγρίνιο είτε την Τρίπολη.

Ωστόσο επειδή είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον από τον Παναιτωλικό και τον Αστέρα Τρίπολης, τίποτα δεν έχει κλείσει ακόμα και τις  επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με το μέλλον του. Το σίγουρο είναι πως πρώτα θα ξεκαθαρίσει με τους «πράσινους» της Κομοτηνής και μόνο αν δεν τα βρει, θα προχωρήσει σε εκτενείς συζητήσει με τις άλλες ομάδες.