Εξελίξεις στον Έβρο Σουφλίου! Παραιτήθηκε η τεχνική ηγεσία 5 στροφές πριν το τέλος

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

–  Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Έβρου Σουφλίου αποτελεί ο Σάββας Καρυπίδης. Ο νεαρός τεχνικός, που είχε διαδεχθεί τον Βασίλη Χαριτόπουλο στα μέσα της σεζόν, προπόνησε την Μεγάλη Πέμπτη για τελευταία φορά την ομάδα, από όπου και η φωτογραφία που δημοσίευσαν tasportisthrakis. Αμέσως μετά υπέβαλε την παραίτησή του, ενώ κάτι αντίστοιχο έκανε και ο γυμναστής της ομάδας Νεκτάριος Κελεσίδης.

 

Η εξέλιξη αυτή ήρθε σε κρίσιμη χρονική συγκυρία, με την ομάδα να βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής, οριακά όμως πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και μόλις πέντε αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Δεδομένου του μικρού χρονικού διαστήματος που απομένει, η ομάδα θα συνεχίσει ως έχει και όπως αναφέρει η ίδια πηγή, καθήκοντα παίκτη – προπονητή θα εκτελεί ο Γιώργος Αραμπατζής.

Ο παίκτης – σύμβολο της ομάδας, με την φανέλα της οποίας αγωνίζεται από το 2008, έχει να φέρει σε πέρας ένα δύσκολο έργο, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, ενδεχόμενη νίκη επί του οποίου ενδεχομένως να σημαίνει και μισή κατηγορία.