Συνεχίζονται οι μετακινήσεις παικτών από τον Πανθρακικό στην… Καλλονή

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Τον Ιανουάριο ο Μαξίμ Ζος, που είχε έρθει το καλοκαίρι για λογαριασμό του Πανθρακικού, πήγε στην Καλλονή. Ούτε εκεί όμως στέριωσε και όλα δείχνουν ότι το καλοκαίρι θα επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, αφού δεν κατάφερε να στεριώσει ούτε στην ομάδα της Λέσβου.

 

Ωστόσο οι μετακινήσεις παικτών από την Κομοτηνή στην Μυτιλήνη θα συνεχιστούν. Όπως έχει διαρρεύσει στην Κομοτηνή, πιθανότατα στην Καλλονή να συνεχίσουν την καριέρα τους ο τερματοφύλακας Ντίνο Σέρεμετ αλλά και ο Ζορντάο Ντιόγκο, που όλα δείχνουν ότι δεν περιλαμβάνονται στα πλάνα του Μάντζιου για τη νέα σεζόν.

Για να γίνουν όμως αυτά πράξη, πρέπει πρώτα να πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Γιάννη Μαντζουράκη με την διοίκηση της ομάδας της Λέσβου ώστε στη συνέχεια να προχωρήσει ο σχεδιασμός της νέας σεζόν.

Θέλοντας να επιβραβεύσουν την προσπάθεια του κόους από το Διδυμότειχο να κρατήσει την Καλλονή στη Super League παρά τις πολλές αντιξοότητες, με κορυφαίο το θέμα του γηπέδου, η διοίκηση της ΠΑΕ δείχνει πως επιθυμεί την επέκταση της συνεργασίας της με τον έμπειρο τεχνικό.

Όπως αναφέρεται, επίκειται συνάντηση των δυο πλευρών τις επόμενες ημέρες ώστε να φανεί το αν θα συνεχίσουν μαζί και τη νέα αγωνιστική σεζόν, με τις ελπίδες παραμονής του 65χρονου τεχνικού να είναι αρκετές.

Ωστόσο, όπως είναι φυσικό ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν θα προχωρήσει μετά τις εξελίξεις στο θέμα προπονητή, που όλα δείχνουν πως δεν θα αργήσουν καθώς η διοίκηση της ΠΑΕ θέλει να κλείσει όσο το δυνατό πιο σύντομα το θέμα.