Στην Γερμανία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ο Πανθρακικός

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Στην Γερμανία και συγκεκριμένα σε προπονητικό κέντρο της Κολωνίας θα πραγματοποιηθεί, κατά τα φαινόμενα, το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Πανθρακικού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Την Μεγάλη Εβδομάδα, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της ομάδας, ο Άκης Μάντζιος ταξίδεψε για την Κεντρική Ευρώπη και επισκέφθηκε προπονητικά κέντρα.

 

Αρχικά είχε διαρρεύσει ότι πήγε στην… Πολωνία, αλλά μάλλον η διαρροή οφείλονταν στο «χαλασμένο τηλέφωνο» με την ομόηχη Κολωνία, που τελικά φαίνεται να επιλέχθηκε από τον ίδιο για το μοντάρισμα της νέας ομάδας. Ο Πανθρακικός θα βρεθεί εκεί τον Ιούλιο και δεν αποκλείεται να κλειστούν και κάποια φιλικά με γερμανικές ή άλλες ομάδες που θα βρίσκονται στην περιοχή για προετοιμασία.

Επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει ακόμα από την ΠΑΕ Πανθρακικός για το θέμα, ωστόσο στην πόλη έχει… βουίξει η φίλαθλη πιάτσα ότι ο Πανθρακικός ετοιμάζεται για ευρωπαϊκό ταξίδι, έστω και αν αυτό θα έχει να κάνει με την προετοιμασία του.

Από εκεί και πέρα, αρχής γενομένης από το φιλικό του ερχόμενου Σαββάτου στην Αλεξανδρούπολη, όλα δείχνουν ότι ο Πανθρακικός θα δώσει μέσα στον Μάιο αλλά δύο με τρία φιλικά, πριν φύγουν όλοι οι παίκτες για διακοπές, στο τέλος μιας επιτυχημένης χρονιάς.