Ορίστηκε ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης!!!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Ορίστηκε από την ΕΠΣ Ξάνθης ο τελικός Κυπέλλου ανάμεσα στον Αστέρα Μαγικού και τον Παύλο Μελά Κουτσού, ο οποίος θα συμμετάσχει για δεύτερη σερί χρονιά σε τελικό, έχοντας κατακτήσει πέρσι το τρόπαιο. Συγκεκριμένα το μεγάλο αυτό παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο 10 Μαΐου στις 17:30 στο Skoda Xanthi Arena. 

Ορίστηκε έπειτα από την Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Ξάνθης η ημερομηνία του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου, μεταξύ του Αστέρα Μαγικού και του περσινού Κυπελλούχου Παύλου Μελά Κουτσού. Το παρών στην συνέλευση έδωσαν και οι δύο πρόεδροι των ομάδων Λεωνίδας Ελευθεριάδης (Αστ. Μαγικού) και Αντρέας Γκλαβίνης (Π. Μ. Κουτσού).

Τα δύο σημαντικότερα ζητήματα που τέθηκαν ήταν αρχικά η ημερομηνία οπού αποφασίστηκε πως η  ιδανική ημερομηνία είναι το Σάββατο 10 Μαΐου, μία ημέρα πριν την έναρξη των μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική. Το σημαντικότερο όμως θέμα που τέθηκε ήταν η έδρα του τελικού οπού οι πρόεδροι των δύο ομάδων εξέφρασαν την επιθυμία τους να γίνει ο αγώνας στο   «Skoda Ξάνθη  Arena» και όχι στο ΑΟΞ όπως είχε οριστεί αρχικά, και από την στιγμή που υπάρχει και η συναίνεση της επίσημης ΠΑΕ Skoda Ξάνθη  να πραγματοποιηθεί ο τελικός στο γήπεδο της αλλά και να είναι όσο δυνατόν μικρότερο το κόστος υπήρξε και η σύμφωνη γνώμη του Συμβουλίου.

Αν και αυτό δεν αποκλείεται να αλλάξει αν αλλάξει κάτι στο πρόγραμμα της Skoda, κάτι που θα γνωρίζουμε μόλις ανακοινωθούν τα φιλικά που θα δώσει η ομάδα της Θράκης εν όψει του αγώνα μπαράζ με τον τρίτο της FootballLeagueενώ δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η ώρα του τελικού που μπορεί να οριστεί και λίγο πιο αργά. Πάντως αναμφίβολα οι πολύ καλές σχέσεις των δύο ομάδων αλλά και η θετική στάση της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη όπως φυσικά και της ΕΠΣ Ξάνθης μας προδιαθέτουν για έναν αγώνα γιορτή για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ξάνθης.