Μαζί στο Skoda Xanthi Arena, μαζί και στις… εκλογές Φανουράκης – Σταυρακάρας

Γράφει η Βερόνικα Ευθυμίου

–  Δεν παρέλειψαν ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Μανώλης Φανουράκης και ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Παναγιώτης Σταυρακάρας να φωτογραφηθούν μαζί στο παιχνίδι της Ξάνθης με τον Παναθηναϊκό, την περασμένη εβδομάδα. Μια φωτογραφία που ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι περισσότεροι εκτίμησαν ότι αποτέλεσε και πολιτικό μήνυμα ενόψει των εκλογών.

 

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Φανουράκης, ιδιαίτερα γνωστός ανά την χώρα λόγω και της πολυετούς εμπλοκής του με την διοργάνωση του καρναβαλιού, στις επερχόμενες εκλογές άφησε στα κρύα του λουτρού τους δυο υποψηφίους της ΝΔ που φιλοδοξούν να διαδεχθούν στον δημαρχιακό θώκο τον Μιχάλη Στυλιανίδη και θα κατέβει υποψήφιος με τον Χρίστο Πούλιο, που προέρχεται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ και μέχρι σήμερα ήταν επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο.

Τις προηγούμενες μέρες έπαιξε δυνατά το σενάριο να κατέβει υποψήφιος με τον Πούλιο και ο Σταυρακάρας, που ούτως ή άλλως φέρεται να τον στήριζε από τις προηγούμενες εκλογές λόγω μπάσκετ (ο Πούλιος ως διοικητής και της ΣΕΚΑΠ ήταν για χρόνια πρόεδρος στην σπουδαία ομάδα της πόλης, που δυστυχώς πλέον έχει διαλυθεί). Μάλλον τελικά ο ίδιος δεν θα κατέβει υποψήφιος, αλλά όπως φαίνεται από την εικόνα, στηρίζει και μάλιστα δυνατά τον Φανουράκη, με τον οποίο έχει στενή φιλία και λόγω “Κυβερνείου”…