Ξεσηκωμός στην Ξάνθη για τον τελικό με τον Μαντουλίδη

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Γενικός ξεσηκωμός επικρατεί στο μπασκετικό κοινό της Ξάνθης για τον… τελικό με τον Μαντουλίδη, την προσεχή Κυριακή στην Θεσσαλονίκη. Αν η ομάδα της Ασπίδας κερδίσει, τότε θα τερματίσει στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής και αν και νεοφώτιστη στην κατηγορία, θα πετύχει την άνοδο στην Β’ Εθνική.

 

Ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος έδωσε αυτές τις άγιες μέρες του Πάσχα κάποιες μέρες ξεκούρασης στους παίκτες του, προκειμένου να περάσουν τις γιορτές με τις οικογένειές τους. Παράλληλα, εκμεταλλεύθηκε την ευκαιρία και πήγε να παρακολουθήσει αγώνες του εφηβικού της Ασπίδας, που έδωσε την Μεγάλη Εβδομάδα τους δικούς του αγώνες εκπροσωπώντας την ΕΚΑΣΑΜΑΘ στην δεύτερη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Από την Τρίτη του Πάσχα επαναρχίζουν οι προπονήσεις του ανδρικού τμήματος με φόντο τη νίκη και την απευθείας άνοδο, κάτι που ούτε στα πιο αισιόδοξα όνειρά τους δεν μπορούσαν να φανταστούν πέρυσι τέτοια εποχή οι άνθρωποι της Ασπίδας, όταν έδινε ως αουτσάιντερ απέναντι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον Πανσερραϊκό την μάχη για τον τίτλο στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ και την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Παράλληλα, η διοίκηση καλεί όσους φίλους της ομάδας μπορούν, να την ενισχύσουν στο τελευταίο κρίσιμο παιχνίδι με τον Μαντουλίδη, νίκη επί του οποίου θα σημάνει και την άνοδο…