Η συγκινητική αφιέρωση της Πηγής Δεβετζή στον αδικοχαμένο πατέρα της

Γράφει η Βερόνικα Ευθυμίου

–  Δυο χρόνια περάσανε από την στιγμή που η ολυμπιονίκης Πηγή Δεβετζή αναγκάστηκε να αποχαιρετήσει για πάντα τον πολυαγαπημένο της πατέρα. Η απώλειά του είναι βαριά και η ίδια δεν κρύβει ότι της λείπει πολύ, μέσα από ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook που συνόδευσε και με ένα αγαπημένο της τραγούδι. 

 

Αναλυτικά, η Πηγή Δεβετζή έγραψε:

Τέτοια μέρα τέτοια ώρα πριν από 2 χρόνια έφυγε ένας άγγελος ,ένας άνθρωπος που μας μεγάλωσε με αξιοπρέπεια κ αγάπη κ μας έκανε να στεκόμαστε άξιοι σ αυτή τη γη.!!!Ο λατρεμένος μου- μας αξιαγάπητος πατερούλης, που χωρίς αυτόν κ την στήριξη του σε ότι κ αν κάναμε δεν θα γινόμασταν τίποτα.Αυτός που στάθηκε δίπλα μας σαν δάσκαλος σαν ψυχολόγος σαν φίλος κ φυσικά σαν πατέρας.Σ ευχαριστούμε γλυκέ μου μέσα απ την καρδιά μας..θα Σ αγαπάμε παντοτινά κ δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!!!Ξέρουμε ότι είσαι δίπλα μας…!!!!Μας λείπεις τόσο πολύ…….. !Να είσαι καλά όπου κ αν βρίσκεσαι!!!!Σου αφιερώνω αυτό το τραγούδι ψυχή μου…..Miss you!!!!!
 
[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/___l8Y21yNM?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen]