Video: Γκολ και θέαμα από τον πιτσιρικά Δ. Μωραΐτη στο Πασχαλινό Τουρνουά της Ξάνθης

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα βίντεο από το πρόσφατο Πασχαλινό Τουρνουά Ακαδημιών της Skoda Ξάνθη, στο οποίο υπάρχουν γκολ και θέαμα από τον πιτσιρικά Δημήτρη Μωραΐτη του ΑΟ Καππαδοκίας Αλεξανδρούπολης, που… “βγάζει μάτια” με τις επιδόσεις του και έχει απασχολήσει κορυφαίες ιστοσελίδες του χώρου με τις μέχρι τώρα επιδόσεις του.

 

Η ομάδα της Καππαδοκίας κατέκτησε την τρίτη θέση στο τουρνουά στην ηλικιακή της κατηγορία, από τις 12 που συμμετείχαν. “Αρωγός για την τρίτη θέση είναι ο προπονητής μας Σίμος Παπαδάκης, που κάνει εξαιρετική δουλειά στα παιδιά μας”, αναφέρουν οι γονείς.

Ο λιλιπούτειος αριστεροπόδαρος άσος γεννήθηκε στις 29 Οκτωβρίου του 2004 στην Αλεξανδρούπολη, δεν έχει κλείσει δηλαδή τα 10 του χρόνια. Είναι μαθητής της τέταρτης τάξης του έκτου δημοτικού σχολείου Αλεξανδρούπολης.

Αγωνίζεται από πέντε ετών στην ακαδημία Καππαδοκίας και συνήθως παίζει ως αριστερό χαφ και σέντερ φορ. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι η ταχύτητά του, η τεχνική του και φυσικά η άψογη συμπεριφορά του, στον αγωνιστικό χώρο.

Όνειρό του είναι να γίνει μεγάλος ποδοσφαιριστής ενώ δηλώνει ότι θαυμάζει πολύ τον Μέσσι και θέλει να του μοιάσει. Δείτε το τελευταίο βίντεο με τα κατορθώματά του στο Πασχαλινό Τουρνουά της Ξάνθης την περασμένη εβδομάδα, ένα βίντεο  που ανέβηκε στο youtube τις ημέρες του Πάσχα…

[iframe width=”640″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/7sO3pXrwYSM” frameborder=”0″ allowfullscreen]