Ανέφικτο να βρεθούν 18,5 εκατ για το νέο κλειστό υποστηρίζει ο έφορος του Εθνικού

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Απαραίτητη χαρακτήρισε ο έφορος του τμήματος βόλεϊ του Εθνικού και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γρηγόρης Καραπιπέρης τη δημιουργία ενός νέου κλειστού γυμναστηρίου στην Αλεξανδρούπολη, ωστόσο χαρακτήρισε απίθανο να βρεθεί το ποσό των 18,5 εκατ. ευρώ που έχει εξαγγελθεί μέσω του νέου ΕΣΠΑ, μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στον Σταύρο Αποστολίδη και το Radio Status.

 

“Δεν θα ήθελα να ακούω ότι προτάσεις που κάνει έχουν το ανέφικτο. Εγώ θα ήθελα να ακούσω ένα θα είμαι δίπλα σας, όποιος και αν βγει. Η ίδια η χώρα βρίσκεται σε τέλμα. Δεν μπορεί να μου παρουσιάζει δουλειές οι οποίες θέλουν δισεκατομμυρίων ευρώ ενώ ξέρει ότι δεν μπορούν να γίνουν.  Δεν έχει την τέχνη του εφικτού. Δεν μπορούμε να λέμε 18,5 εκατ. για το κλειστό. Δεν υπάρχει σήμερα μια επένδυση στην Ελλάδα που να είναι 18,5 εκατ ευρώ. Πιστεύω ότι η φράση αλλαζονία της εξουσίας και να μην υπήρχε, θα είχε βγει τώρα με τον νυν δήμαρχο”, αναφέρει επί λέξει στην συνέντευξη ο κ. Καραπιπέρης.

Σε ερώτημα ποια είναι τα άμεσα έργα που θα έπρεπε να γίνουν στην πόλη, απάντησε: «Η Αλεξανδρούπολη χρειάζεται ένα νέο Ωδείο, λύση στο κυκλοφορίακό αλλά και ένα νέο κλειστό γυμναστήριο μαζί με δυο προπονητήρια, επειδή χρόνια ακούμε ότι δεν έχουν γίνει αθλητικές υποδομές και αν φτιαχτεί θα μπορούσαν να έρθουν ευρωπαϊκές διοργανώσεις στην Αλεξανδρούπολη». 

Ο κ. Καραπιπέρης συγκρίνοντας τον επικεφαλής της παράταξης με τον σημερινό Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη είπε ότι θεωρεί τον Απόστολο Φωτιάδη πιο ήπιο χαρακτήρα αντίθετα με τον κ. Λαμπάκη ο οποίος είναι αλαζονικός και τόνισε ότι οι χαρακτήρες τους διαφέρουν σαν την μέρα με την νύχτα. «Εγώ θα ήθελα να ακούσω από τον κ. Λαμπάκη ότι θα είναι δίπλα μας και όχι ανέφικτες υποσχέσεις» τόνισε ο κ. Καραπιπέρης, που συμπεριέλαβε προφανώς σε αυτές τις ανέφικτες υποσχέσεις και τα όσα ο κ. Λαμπάκης εξήγγειλε περί του νέου κλειστού.

Αναλυτικά η συνέντευξη του κ. Καραπιπέρη, οι δηλώσεις του οποίου αποκτούν ξεχωριστή βαρύτητα, αν αναλογιστεί κανείς και την θέση του στην διοίκηση του ΜΓΣ Εθνικού ως εφόρου του τμήματος πετοσφαίρισης…

 

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/nBu0qIjnfB4?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen]