Silver alert για 77χρονο άνδρα από την Κομοτηνή που αγνοείται

Ώρες αγωνίας περνούν η οικογένεια και οι φίλοι του 76χρονου Κομοτηναίου Απόστολου Μπόλιου, ο οποίος αγνοείται από προχθές, Μεγάλη Πέμπτη, το απόγευμα. Ο ηλικιωμένος, περί τις 14:30 έφυγε από το καφενείο όπου συχνάζει, προγραμματίζοντας να πάει να μαζέψει σαλιγκάρια για να προσφέρει μεζέ στην παρέα του.

Πήγε στο σπίτι του για μεσημεριανό, και εν συνεχεία περί τις 17:30, με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του, ένα λευκό Volkswagen Vento με πινακίδες κυκλοφορίας ΚΟΑ 9129, μετέβη στο εξοχικό του στην Αρωγή για να εξοπλιστεί με μπότες και αδιάβροχο, κάτι που όντως συνέβη όπως έχει διαπιστωθεί.

Έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν, με την αστυνομία αλλά και τους οικείους του να τον αναζητούν εναγωνίως.

Ο 76χρονος συνήθιζε να πηγαίνει για σαλιγκάρια στην περιοχή του υποσταθμού της ΔΕΗ ή πέριξ των χωριών της Αμβροσίας, της Σάλπης, κ.λπ., τοποθεσίες που έχουν ήδη ερευνηθεί χωρίς όμως δυστυχώς να εντοπιστεί κάποιο ίχνος του.

Ο αγνοούμενος είναι συνταξιούχος πολιτικός υπάλληλος (ηλεκτρολόγος) της πολεμικής αεροπορίας, και τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Ελάμβανε ωστόσο αγωγή, και σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κοντινών του ανθρώπων, τους τελευταίους μήνες είχε την καλύτερη διαύγεια και αντίληψη.

Οι βροχοπτώσεις των τελευταίων 24ώρων επιτείνουν την ανησυχία των οικείων και των γνωστών του, καθώς οι περιοχές των σαλιγκαρότοπων έχουν μεταβληθεί σε επικίνδυνους βάλτους, ενώ και οι χείμαρροι της περιοχής έχουν φουσκώσει.

Η ελπίδα όλων είναι ο 76χρονος να αποπροσανατολίστηκε λόγω της πάθησής του και να έχει κατευθυνθεί σώος εκτός Κομοτηνής…

Γι’ αυτό και έχουν ενημερωθεί σχετικώς και όλοι οι σταθμοί διοδίων της χώρας και βεβαίως οι αστυνομικές αρχές.

Απευθύνεται ΕΚΚΛΗΣΗ, όποιος γνωρίζει ή εντοπίσει κάτι σχετικό, να ειδοποιήσει άμεσα το «100» ή την εθνική γραμμή SOS-SILVER ALERT 1065.

 

Πηγή:  http://inkomotini.blogspot.gr