Στα γενέθλιά του έμαθε ο Κουτσόπουλος ότι (μάλλον) φεύγει από τον Πανθρακικό!

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

Μπορεί σήμερα, ανήμερα το Πάσχα, να γιορτάζει τα 36α γενέθλιά του και να δέχεται τις ευχές του κόσμου, ωστόσο την ίδια ώρα κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα αναφορικά με το ποδοσφαιρικό του μέλλον. Ο λόγος για τον Δημήτρη Κουτσόπουλο, ένα πρόσωπο – σύμβολο του Πανθρακικού τα τελευταία χρόνια, του οποίου το συμβόλαιο δεν θα ανανεωθεί αν πιστέψουμε σειρά δημοσιευμάτων του τελευταίου διημέρου. 

Σύμφωνα με αυτά, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν από την ομάδα του Πανθρακικού τόσο ο Κουτσόπουλος όσο και ο δεύτερος τερματοφύλακας της ομάδας Ντίνο Σέρεμετ. Η διοίκηση της ομάδας της Κομοτηνής φέρεται να αποφάσισε να μην προτείνει νέο συμβόλαιο στους δύο έμπειρους παίκτες, οι οποίοι ωστόσο δεν βοήθησαν λόγω τραυματισμών την ομάδα κατά την φετινή σεζόν. Έτσι, αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από τον σύλλογο τη νέα χρονιά, καθώς άλλωστε δεν έχει νόημα να κρατάνε πολλά και βαριά συμβόλαια για μία μόνο θέση, αυτήν του τερματοφύλακα.

Στον Πανθρακικό σκέφτονται να δημιουργήσουν φυτώριο νεαρών τερματοφυλάκων, με πυξίδα την πολύ καλή δουλειά που έκανε τη φετινή χρονιά ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιάννης Πλαβούκος, που από πολλούς θεωρείται η κορυφαία μεταγραφή των τελευταίων χρόνων στην Κομοτηνή στην θέση του άσου. Έτσι λοιπόν για τη νέα χρονιά το βάρος αναμένεται να πέσει στους νεαρούς Γιώργο Αθανασιάδη και Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ενώ ήδη στον Πανθρακικό κινούνται για την απόκτηση και τρίτου τερματοφύλακα.

Αυτός πιθανότατα θα είναι ο 19χρονος γκολκίπερ της Κ20 της Δόξας Δράμας, Βασίλης Μαντζιώρης. Ο νεαρός και ταλαντούχος γκολκίπερ της Δόξας έχει προσελκύσει με τις εμφανίσεις του το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, μεταξύ των οποίον και του Πανθρακικού. Στην Κομοτηνή θέλουν να επενδύσουν στο ταλέντο του νεαρού τερματοφύλακα και βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του. Οι πρώτες κρούσεις έγιναν από το ξεκίνημα σχεδόν της χρονιάς και σύμφωνα με πληροφορίες η ολοκλήρωση της μεταγραφής θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Αν όμως γίνει, τότε το ρόστερ θα κλείσει και δεν θα υπάρχει θέση για Κουτσόπουλο και Σέρεμετ, όπως άλλωστε για τον ίδιο λόγο δεν υπήρξε πέρυσι τελικά θέση για τον Σπύρο Βρονταρά, που βρέθηκε στην Κέρκυρα. Σε κάθε περίπτωση πάντως, επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει αλλά μετά και τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, σίγουρα οι όποιες εξελίξεις θα επιταχυνθούν προς τη μία ή την άλλη κατεύνθυνση…