Φήμες ότι «τελειώνει» από την Skoda Ξάνθη ο Βασίλης Δανιήλ

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Ριζικές αλλαγές έρχονται στην Ξάνθη το προσεχές καλοκαίρι, ανεξάρτητα αν η ακριτική ομάδα θα σώσει ή όχι στο μπαράζ την παρτίδα της παραμονής ή θα φύγει με δυσμενή μετάθεση για την Football League.  Μάλιστα η πρώτη αποχώρηση φαίνεται πως είναι ήδη «κλειδωμένη».

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η καλά πληροφορημένη στήλη του “Πληροφοριοδότη” στην εφημερίδα “Ωρα των σπορ”, δεν πρόκειται για ούτε για τον Γιάννη Παπαδημητρίου, ούτε για τον Κώστα Κωνσταντινίδη. “Ο διευθυντής των ακαδημιών Βασίλης Δανιήλ θα ανοίξει πρώτος την πόρτα της εξόδου κι έπεται συνέχεια!”, αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Τα υψηλά κλιμάκια της ομάδας μάλλον δεν είναι πολύ ευχαριστημένα από τις επιδόσεις της Ακαδημίας. Μπορεί η Κ17 να έφτασε ξανά στον τελικό του πρωταθλήματος της Super League και όλα τα τμήματα να πρώτευσαν στο πρόσφατο Πασχαλινό Τουρνουά, ωστόσο μόλις ένας παίκτης κλήθηκε στην Εθνική Κ15 (την ώρα που από τον γειτονικό Πανθρακικό κλήθηκαν τρεις).

Λέγεται επίσης ότι από τα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ υπήρξε δυσανασχέτιση για τις δηλώσεις που έγιναν σε τρίτο πρόσωπο για την προσπάθεια της Skoda Ξάνθη να παραμείνει στην κατηγορία, όπου και ανέφερε μεταξύ άλλων ότι “η Ξάνθη θεωρούσε ότι δεν έχει κίνδυνο” αλλά και ότι μεγάλη του αγάπη είναι ο… Παναθηναϊκός (λόγος για τον οποίο ο ίδιος είχε υποχρεωθεί να εκδιώξει από τις Ακαδημίες τον αρχηγό της ομάδας Κ20 εξαιτίας της φωτογραφίας με τον Πράνιτς).

Υπενθυμίζεται πάντως ότι ο Βασίλης Δανιήλ διαχρονικά αποτελούσε άτομο του οποίου εκτιμούνταν η προπονητική του κρίση από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας Χρήστο Πανόπουλο, για αυτό και παρά την δεδομένη δυσαρέσκεια που υπάρχει για τις προαναφερθείσες δηλώσεις, καλό θα είναι να περιμένουμε τις οριστικές αποφάσεις. Έστω και αν φαίνεται να έχουν “κλειδώσει”…

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here