Προβληθείτε δωρεάν από το ThrakiSportS και… βγείτε πρώτοι στις εκλογές

Το ThrakiSportS ενόψει των αυτοδιοικητικών και περιφερειακών εκλογών αλλά και των ευρωεκλογών, που έχουν προγραμματιστεί σε ένα μήνα, ετοίμασε μια ειδική ενότητα όπου μπορεί ο κάθε πολίτης να ενημερωθεί για όλα όσα τον αφορούν, τόσο σχετικά με την διαδικασία, όσο και για τους υποψηφίους στην Θράκη ή από την Θράκη.

Στην ενότητα αυτή οι υποψήφιοι μπορούν να καταχωρήσουν εντελώς δωρεάν την υποψηφιότητα τους και έτσι να γίνει ακόμα πιο γνωστή στην περιοχή μας. Απαραίτητη προϋπόθεση οι υποψήφιοι να έχουν σχέση με τον Αθλητισμό, έστω και ερασιτεχνική. Παίκτες (νυν ή παλαίμαχοι), προπονητές, παράγοντες ομάδων αλλά και απλοί φίλαθλοι έχουν δικαίωμα να καταχωρηθούν εντελώς δωρεάν και να κοινοποιήσουν στους χιλιάδες αναγνώστες την υποψηφιότητά τους. 

Υποψήφιοι δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, περιφερειάρχες, περιφερειακοί σύμβουλοι και ευρωβουλευτές μπορούν να γράψουν λίγα λόγια για τον εαυτό τους και να διαφημιστούν μέσω του ThrakiSportS, ενόψει των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών της 18ης Μαΐου και των Ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου!

Αναλυτικά, αυτό που ζητάμε να κάνετε είναι να μας στείλετε:

α) Όνομα, επίθετο και φυσικά την παράταξη με την οποία είστε υποψήφιος και το όνομα του υποψηφίου δημάρχου ή περιφερειάρχη (το τελευταίο για την περίπτωση των υποψηφίων δημοτικών ή περιφερειακών συμβούλων) 

β) Την σχέση σας με τον αθλητισμό της περιοχής μας (πχ παλαίμαχος παίκτης της τάδε ομάδας, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του τάδε αθλητικού σωματείου, χορηγός και ένθερμος υποστηρικτής του τάδε συλλόγου) 

γ) Ένα μικρό κείμενο (όχι παραπάνω από 200-250 λέξεις) όπου θα μας εξηγείτε το όραμά σας για τον αθλητισμό της περιοχής και πώς θα μπορέσετε να βοηθήσετε, εφόσον εκλεγείτε, για την υλοποίηση αυτού του οράματος.

δ) Μία φωτογραφία σας ή περισσότερες, κατά προτίμηση που να συνάδουν με τον “αθλητικό” χαρακτήρα της υποψηφιότητάς σας (πχ ως μέλος της ομάδας στην οποία ήσασταν παίκτης ή από την εξέδρα κάποιου πρόσφατου αγώνα)

Όλοι οι υποψήφιοι μπορείτε να στέλνετε e-mail για να καταχωρήσετε ΔΩΡΕΑΝ την υποψηφιότητά σας στο thrakisports@yahoo.gr με την ένδειξη ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ “ΕΚΛΟΓΕΣ 2014”. Εμείς από την πλευρά μας δεσμευόμαστε να δημοσιεύσουμε ΟΛΕΣ τις υποψηφιότητες που θα σταλούν, μέχρι και 48 ώρες από την λήψη κάθε μηνύματος στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο.

Εννοείται ότι θα δημοσιευθούν όλες οι υποψηφιότητες, αρκεί να έχουν σχέση με τα σπορ και φυσικά με την περιοχή μας (δεκτές και υποψηφιότητες σε Δήμους και Περιφέρειες εκτός Θράκης, αρκεί να προέρχονται από υποψηφίους που κατάγονται από την Θράκη  και θα ήθελαν μέσω του ThrakiSportS να γνωστοποιήσουν την υποψηφιότητά τους σε Θρακιώτες που τυχόν μένουν στην περιοχή τους).

Σπεύσατε λοιπόν να καταχωρήσετε την υποψηφιότητά σας στην ειδική ενότητα του ThrakiSportS για τις δημοτικές, περιφερειακές και ευρωπαϊκές εκλογές του 2014 και τερματίστε… πρώτοι στον εκλογικό στίβο.