Οι Παντρεμένοι κέρδισαν τους Ανύπαντρους στον αγώνα της Μ. Παρασκευής

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής στο γήπεδο των Ριζίων ο παραδοσιακός αγώνας μεταξύ… Παντρεμένων και Ελεύθερων, με τους Παντρεμένους να αναδεικνύονται για ακόμα μια φορά νικητές στην διαδικασία των πέναλτι με σκορ 5-2 (κανονική διάρκεια αγώνα 2-2).

 

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος υπερίσχυσε η εμπειρία και το μυαλωμένο παιχνίδι των Παντρεμένων, οι οποίοι επιβλήθηκαν των διψασμένων αλλά άπειρων ανύπαντρων αντιπάλων τους, στον παραδοσιακό αγώνα που διεξάγεται σε ένα από τα πιο ακριτικά χωριά της χώρας κάθε χρόνο την Μεγάλη Παρασκευή.

Το σκορ άνοιξε στο 15` όταν από μπαλιά ακριβείας 35 μέτρων του Π. Καλπακίδη, η μπάλα έφτασε στον Δ. Σιναπίδη στην πλάτη της άμυνας των Ανύπαντρων. Ο τελευταίος ανατράπηκε από τον Μπεχτσούδη και ο διαιτητής του αγώνα Γ. Καστρινός έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα του πέναλτι, στο οποίο ευστόχησε ο Π. Καστρινός. Στο 40′ ήρθε η ισοφάριση για τους ανύπαντρους με ωραίο σουτ του Μ. Καλπακίδη, με αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια ισόπαλες 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Ανύπαντροι πέρασαν μπροστά στο σκορ στο 75ο λεπτό, όταν πέτυχαν το δεύτερό τους τέρμα μετά από ωραία προσπάθεια του Γ. Κωστογλούδη και σουτ έξω από την περιοχή. Στοπ 80′ όμως είχαμε νέο πέναλτι υπέρ των παντρεμένων σε ανατροπή του Σαρρή, ωστόσο εκτέλεσε ο Ευ. Καστρινός και έστειλε την μπάλα άουτ. Και ενώ όλα έδειχναν ότι πάμε για μια νίκη των Ελεύθερων, στο 87ο λεπτό είχαμε νέο πέναλτι, όταν σε σέντρα του Π. Καλπακίδη στο δεύτερο δοκάρι  υπήρξε χέρι αμυντικού των Ανύπαντρων και νέο υπόδειξη από τον διαιτητή. Αυτή τη φορά εκτέλεσε εύστοχα ο Γ. Σαρρής και ισοφάρισε σε 2-2.

Του ισόπαλου αποτελέσματος ακολούθησε η διαδικασία των πέναλτι, στην οποία οι Παντρεμένοι αναδείχθηκαν νικητές με 5-2.

ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ: Μ. Σταμουδης, Ευ. Κωστογλούδης, Β. Συναπίδης, Χ. Σταυρινούδης, Ι. Αφουκατούδης, Π. Κανταρίδης, Αθ. Σταμούδης, Δ. Σιναπίδης, Π. Κατσρινός, Π. Καλπακίδης, Γ. Σαρρής. Έπαιξαν ακόμη οι Ευ. Καστρινός, Ευ. Μπαλουχτσής και Δ. Σταυρινούδης.

ΑΝΥΠΑΝΤΡΟΙ: Μπεχτσούδης, Α. Τοκαλατσίδης, Π. Νικολαΐδης, Μ. Κωστογλούδης, Σ. Παπιντζούδης, Π. Γκαρελίδης, Δ. Γκαρελίδης, Εμ. Καλπακίδης, Ευ. Μπατιανίδης, Οδ. Χατζηαντωνίου, Ι. Τσομπανίδης. Έπαιξαν ακόμα οι Αγγ. Τζιρούδης, Γ. Κωστογλούδης και Δ. Παπαδόπουλος.