Ο Δήμος Τυρεκίδης του Πρωτέα Αλεξανδρούπολης στην Εθνική Ομάδα!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Την Τρίτη του Πάσχα, θα αναχωρήσει για την Κω, η εθνική ομάδα Στίβου Εφήβων – Νεανίδων και Παίδων- Κορασίδων, που θα συμμετάσχει στην Τριεθνή συνάντηση “Ανταγόρεια, Κως 2014”. Στην Εθνική Εφήβων θα συμμετέχει και ο αθλητής του ΠΑΣ Πρωτέα Αλεξανδρούπολης Δήμος Τυρεκίδης, ένα παιδί που υπόσχεται πολλά με τα έως τώρα αποτελέσματά του.

 

Οι 28 αθλητές και αθλήτριες θα αγωνιστούν το Σάββατο στη συνάντηση, όμως, νωρίτερα θα συμμετάσχουν στο πρώτο προπονητικό καμπ της θερινής σεζόν. Η αποστολή, θα αναχωρήσει την Τρίτη 22/4/14 από το Ελευθέριος Βενιζέλος, κάτι που σημαίνει ότι την Τρίτη του Πάσχα ο αλεξανδρουπολίτης νεαρός αθλητής θα πρέπει να βρίσκεται στην Αθήνα. 

Στα Ανταγόρεια 2014, θα πάρουν μέρος Εθνικές Ομάδες από την Ελλάδα, την Τουρκία και την Ιταλία, ενώ θα αγωνιστούν ακόμη παιδιά της μεικτής Δωδεκανήσου και του Εύδαμου Κω.

Το προπονητικό καμπ θα αποτελέσει μια πολύτιμη εμπειρία για τους νεαρούς αθλητές, που θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν συλλογικά. Τα προπονητικά καμπ είναι και φέτος στις προτεραιότητες της ομοσπονδίας.