Photos: Μια γυναίκα επόπτης στα γήπεδα της ΕΠΣ Θράκης

Γράφει ο Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Ο ΑΠΣ Δοκού αναδείχθηκε πρωταθλητής της Γ’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης μετά την επικράτηση επί του Μύστακα με 5-3 στο γήπεδο των Αρριανών, την ώρα που η ΑΕ Κομοτηνής στο Μεσοχώρι έχανε από την γηπεδούχο ομάδα του ΠΑΟΚ Ηφαίστου. Ωστόσο σε αυτό το παιχνίδι την παράσταση έκλεψε η κυρία (ή μάλλον η δεσποινίς) των φωτογραφιών.

 

Ο λόγος για την δεσποινίδα Ευγενίδου, σύμφωνα με τους ορισμούς της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Θράκης, η οποία αποτέλεσε την πρώτη βοηθό του Παπαγγελή που διεύθυνε το παιχνίδι (δεύτερος ο Μουμίν).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ευγενίδου δεν είναι η μόνη γυναίκα διαιτητής που ανήκει στην δύναμη του Συνδέσμου Διαιτητών Θράκης, ο οποίος έχει παράδοση να βγάζει γυναίκες διαιτητές που μετέπειτα κάνουν μέχρι και… διεθνή καριέρα, αν κρίνει κανείς από την Σοιύλα Κουρομπίλια, η οποία ωστόσο έχει πάρει εδώ και χρόνια “μεταγραφή” για τον Σύνδεσμο Δυτικής Αττικής.

Όπως ήταν φυσιολογικό, ο φωτογραφικός φακός του Χασάν Χουσεΐν της εφημερίδας “Περισκόπιο” που βρέθηκε στο γήπεδο του Μεσοχωρίου για την αναμέτρηση ΠΑΟΚ Ηφαίσου – ΑΕΚ Κομοτηνής αιχμαλώτισε και την επόπτρια, η οποία, όπως φαίνεται, δεν δίστασε να προσφέρει ορισμένες ωραίες πόζες στον φακό. Απολαύστε τες…