Τζελέπης: «Του χρόνου θα κάνουμε… πορεία Ευρώπης για να μείνουμε στην Super League»

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Ως σταδιακή ενδυνάμωση του Πανθρακικού σε όλα τα επίπεδα χαρακτήρισε ο πρόεδρος της ομάδας της Κομοτηνής Δημήτρης Τζελέπης την αδειοδότηση της ΠΑΕ, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά από την πρώτη κιόλας εξέταση του φακέλου στην ιστορία της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία. 

«Πρόκειται για μια ιδιαίτερα αγχώδη διαδικασία. Ευτυχώς καταφέραμε να πάμε σωστά προετοιμασμένοι και να εξασφαλίσουμε την άδεια σε πρώτο βαθμό, κάτι που δεν συνέβη πέρυσι και τις προηγούμενες σεζόν. Οχι λόγω χρεών, αλλά λόγω κάποιων άλλων παραλείψεων που οφείλονταν κυρίως στο γεγονός πως προερχόμασταν από τη δεύτερη κατηγορία και δεν ήμασταν καλά διαβασμένοι. Φέτος δικαιωθήκανε οι προσπάθειες μας και η πολύ καλή δουλειά που συντελείται στο σύλλογο σε όλα τα επίπεδα», σχολίασε ο κ. Τζελέπης στο «Marca – SL».

«Η φετινή σεζόν ήταν ονειρική για τον Πανθρακικό. Καταφέραμε να εξασφαλίσουμε νωρίς την παραμονή μας και να αποφύγουμε έτσι να συμμετέχουμε στο θρίλερ των τελευταίων αγωνιστικών. Η ομάδα μας αρχίσει σιγά, σιγά να δυναμώνει σε όλα τα επίπεδα. Γίνονται σωστά βήματα σε όλους τους τομείς και αισιοδοξούμε πως τα επόμενα χρόνια θα πάμε ακόμη καλύτερα έχοντας καθιερωθεί στη Super League», πρόσθεσε ο κ. Τζελέπης. 

Πάντως, σε ερώτημα αν η φετινή άκρως πετυχημένη χρονιά ανεβάζει αυτομάτως τον πήχη των στόχων πιο ψηλά εν όψει της επόμενης σεζόν, απάντησε: «Το νέο πρωτάθλημα αναμένεται ακόμη πιο δύσκολο. Ο ανταγωνισμός θα είναι μεγαλύτερος δεδομένου πως θα πέφτουν τέσσερις, προκειμένου να πάμε ξανά σε 16 ομάδες στη Super League.  Αυτό σημαίνει πως για να εξασφαλίσει άνετα μια ομάδα την παραμονή της, θα πρέπει να κάνει πορεία Ευρώπης. Εμείς είχαμε την δυνατότητα να ξεκινήσουμε νωρίς τον προγραμματισμό μας εν όψει της νέας σεζόν και να πραγματοποιήσουμε κάποιες θετικές κινήσεις. Αν καταφέρουμε να διατηρήσουμε ακόμη 1-2 παίκτες που θέλουμε στο ρόστερ, τότε θεωρώ πως θα βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο και θα διαθέτουμε όλα τα φόντα και του χρόνου να΄χουμε μια πολύ καλή σεζόν».