Διακοπές για τους παίκτες της Skoda Ξάνθη, που ψάχνει για αντιπάλους για φιλικά

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Σε… διακοπές βρίσκονται και επισήμως οι παίκτες της Ξάνθης από την Μεγάλη Τρίτη, μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος το βράδυ της Κυριακής και την προπόνηση – αποθεραπεία που πραγματοποίησαν το πρωί της Δευτέρας.

 

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα δεν ήρθαν βολικά και έτσι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν τελείωσαν για την ομάδα, που θα κληθεί σε… δύο μήνες να παίξει σε ένα όλο κι όλο παιχνίδι μπαράζ την παραμονή της στην κατηγορία, απέναντι σε έναν αντίπαλο που θα είναι με πληρη αγωνιστική δράση στα πόδια του.

Για αυτούς τους λόγους η τεχνική ηγεσία αποφάσισε να δώσει μια εβδομάδα άδεια σε όλους, η οποία τρέχει από την Μεγάλη Τρίτη και για όλες τις άγιες αυτές μέρες, καθώς το ραντεβού για να επαναρχίσουν οι προπονήσεις ορίστηκε για την Τετάρτη του Πάσχα )23/4).

«Να ξεκουραστείτε και να χαρείτε τις γιορτινές ημέρες που έρχονται μαζί με τις οικογένειές σας γιατί από την επόμενη εβδομάδα ξεκινάμε… πόλεμο», είπε λίγο μετα το τέλος του αγώνα της Ξάνθης με τον Παναθηναϊκό ο Χρήστος Πανόπουλος στους παίκτες του στα αποδυτήρια.

Το αφεντικό της Ξάνθης λίγα λεπτά μετά το τελευταίο σφύριγμα της λήξης, βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας κι αφού συνεχάρη τους παίκτες έριξε το σύνθημα εν όψει της συνέχειας,

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο διάστημα του διμήνου η Ξάνθη θα δώσει τουλάχιστον πέντε φιλικά παιχνίδια. Τα περισσότερα θα είναι πιθανότατα με ομάδες από την Βουλγαρία, δεν αποκλείεται κάποια να είναι με Άβατο, Ίασμο ή Εθνικό πριν ξεκινήσουν τους δικούς τους αγώνες μπαράζ ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται αν θα δοθεί κάποιο φιλικό με τον Πανθρακικό, όπως συνηθίζονταν σε τέτοιες περιπτώσεις, δεδομένης της κρίσης που πέρασαν οι σχέσεις των διοικήσεων των δύο ομάδων μετά το τελευταίο “Ελ Θράκικο”.