ΕΠΣ Έβρου: Το πρόγραμμα των αγώνων της Μεγάλης Τετάρτης

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Με τις αναμετρήσεις της βαθμολογικά αδιάφορης έκτης αγωνιστικής ολοκληρώνονται την Τετάρτη (16/4, 17.00) τα πλέι οφ της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.

Ο πρωταθλητής Εθνικός Αλεξανδρούπολης αντιμετωπίζει στο Διδυμότειχο την τοπική ΑΕΔ και ο Ορέστης Ορεστιάδας υποδέχεται την Ένωση Άνθειας Αρίστεινου.

Αντίθετα, η τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ του βορείου ομίλου (16/4, 17.00) παρουσιάζει ιδιαίτερα μεγάλο βαθμολογικά ενδιαφέρον. Το Ασπρονέρι υποδέχεται τα Ρίζια και θέλει τη νίκη προκειμένου να εξασφαλίσει την παραμονή του στην πρώτη κατηγορία, ενώ η Νέα Βύσσα παίζει στο Νεοχώρι  και χρειάζεται τη νίκη και παράλληλα ήττα του Ασπρονερίου, προκειμένου να μείνει στην κατηγορία.

Επίσης, την Τετάρτη (16/4, 17.00) διεξάγονται και οι αναμετρήσεις της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι οφ του τρίτου και του τέταρτου ομίλου της δεύτερης κατηγορίας.

Το Ισαάκιο υποδέχεται τους Μεταξάδες και το Παλιούρι φιλοξενεί το Σοφικό. Στον άλλο όμιλο, το Ορμένιο θα παίξει με τη Σαγήνη και ο Κυπρίνος με τον Πεντάλοφο.

 

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των αγώνων της Τετάρτης (16/4, 17.00) έχει ως εξής:

 

PLAY OFF ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Διδυμότειχο-Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Ορέστης Ορεστιάδας-Ένωση Άνθειας Αρίστεινου

 

PLAY OUT ΒΟΡΕΙΟΥ ΟΜΙΛΟΥ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Ασπρονέρι-Ρίζια

Νεοχώρι-Βύσσα

 

PLAYOFFΓ’ – Δ’ ΟΜΙΛΟΣ (2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Ισαάκιο-Μεταξάδες

Παλιούρι-Σοφικό

Ορμένιο-Σαγήνη

Κυπρίνος-Πεντάλοφος