Επιβεβαίωση: Πήραν άδεια Ξάνθη και Πανθρακικός! ΔΕΝ έλαβαν επτά ΠΑΕ!!!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Ανακοινώθηκαν επίσημα από την ΕΠΟ οι αδειοδοτήσεις και επιβεβαιώθηκαν πλήρως οι πληροφορίες των προηγούμενων ωρών. Κανονικά παίρνουν άδεια οι δύο ΠΑΕ της Θράκης, η Skoda Ξάνθη και ο Πανθρακικός.

 

Αντιθέτως, δεν πήραν άδεια οι ομάδες που ισοβάθμησαν με την Ξάνθη στην τρίτη θέση από το τέλος (Βέροια, Πλατανιάς). Επίσης δεν λαμβάνει άδεια ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Πανιώνιος, ο ΟΦΗ και ο Άρης, που όμως έτσι και αλλιώς έχει ήδη υποβιβαστεί. 

Η ανακοίνωση, μέσα από το e-mail που εστάλη στους διαπιστευμένους συντάκτες:

“Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την διήμερη συνεδρίασή του εξέτασε όλους τους φακέλους των ΠΑΕ της Α΄ Εθνικής Κατηγορίας (Super League) και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Χορηγεί την άδεια στις ΠΑΕ: ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΓΣ, ΚΑΛΛΟΝΗΣ ΑΕΛ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 1923 ΑΠΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΠΟ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΓΣ, ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΦΣ, SKODA ΞΑΝΘΗ Α.Ο., Π.Α.Ο.Κ., ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΠΣ και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.

Δεν χορηγεί την άδεια στις ΠΑΕ: ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο., ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ., ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και Ο.Φ.Η.

 

Κατά των ανωτέρω αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών”.